Hogyan olvasunk online?

Hogyan olvasunk online?
A CMS Wire érdekes kérdést feszeget, hogyan is olvasunk online. Ez azért fontos, mert az olvasók igényeinek megfelelő tartalom hűséges látogatókat hoz a weboldalaknak.

Nagyon érdekes adatokat tartalmaz az a felmérés, amelyet a CMS Wire készített az olvasói szokásokról. Számos meglepő adatot találtunk erről a szakirodalomban. Például jó tudni, hogy a férfiak és nők máshogy fogyasztják a digitális tartalmat. 

A nők inkább olvasnak bele a cikkekbe és érdekes módon kevésbé szeretik a nagy képeket. Míg a férfiak szívesen böngészik a képes anyagokat és kevesebb szöveget olvasnak el. A magazinok világában furcsa módon ez valahogy máshogy van.

Azt mindenki tudja, hogy szívesebben nézegetünk egy anyagot, ha képet is tartalmaz, de azt  kevesen, hogy pillanatok alatt dől el az agyban, hogy érdekel-e bennünket a tartalom.

A kulcsszavak fontosságát hangsúlyozhatjuk "bold" verzióval, ezzel tovább segítve az olvasó eligazodását. A CMS Wire cikkében további érdekességek található, illetve bónuszként egy jó kis képes összegzés alább a lényeges információkkal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!