Hódi Pameláék számára véget ért a Nyerő Páros

Hódi Pameláék számára véget ért a Nyerő Páros
Pamela és Bence a szövetségeseikkel, Bécivel és Norinával került veszélyzónába, vesztüket pedig épp az okozta, hogy túl erősnek tartották őket a többiek.

Muri Enikő és Tóth Szabi már a játék előtt összevesztek egymással Az énekesnő és kedvese egy „pici hangyából csinált elefántot”, de Törőcsik Dani is kiakadt a Nyerő Páros eddigi legkeményebb játéka előtt a párjára, aki pizzát tömött a szájába alvás közben.

Törőcsik Daniék rekord sebességgel, gazellaként szökelltek 40 méter magasban Dani és Bea 2 perc 35 másodperc alatt teljesítették a feladatot, ami másoknak csak több, mint 6 perc alatt sikerült.

Norina pánikrohamot kapott a magasban Béci kicsi esélyét látta annak, hogy végigcsinálják a feladatot feleségével, a lány ezúttal mégis leküzdötte félelmét a rapper kedvéért.

Megyeri Csilla egy Dsida Jenő verset mormolva győzte le tériszonyát Az influenszer az Arany és kék szavakkal című verssel ösztönözte magát, hogy végigmenjen a negyven méteres magasságban lévő pályán.

„Csinos a popsim?” – Muri Enikő a magasságtól való félelmét mantrázással küzdötte le Míg Enikő négykézláb egyensúlyozott a magasban, Szabi sétálva ment végig a pályán, majd a melltartót is sikeresen elkapta, büszkévé téve szerelmét.

Hódi Pamela sikítófrászt kapott a mosógépben rejtőző Kabát Petitől Pamela és Bence 40 méter magasan mostak és teregettek, az intelligens mosógép azonban megtréfálta őket.

Hódi Pameláék és Béciék a veszélyzónában: a szövetséges párok közül valakinek véget ért a Nyerő Páros A Nyerő Páros villa lakói arról döntöttek a legutóbbi szimpátiaszavazáson, hogy Pameláék vagy Béciék folytathatják a versenyt. Íme a szavazatok alakulása és a végeredmény!

„Én már akkor nyertem, amikor a feleségem lettél” – így búcsúzott Hódi Pamela és Tóth Bence A többség szavazatai alapján Pamela és Bence számára ért véget a Nyerő Páros, azonban ők így is nyertesnek érzik magukat.

„Mindenki legyen résen” – Béciék megfenyegették a rájuk szavazó párokat Muri Enikőék és Törőcsik Daniék azért Bécit és Norinát tartották bent a játékban, mert Pameláékat erősebb párnak gondolták. Az érvelés megütötte a rapper fülét, és visszavágott támogatóinak.

Előzetes: „Cseh kettőt nézik...” – Béci és Norina kiakadnak a többiekre A sztárpár nem érti, hogy miért gondolják Enikőék és Daniék is azt, hogy ők egy gyenge páros. Norina és Béci a szimpátiaszavazás másnapján meg van róla győződve, hogy nem egy adást néznek a többiekkel. További részletek 21 órától a Nyerő Páros következő részében az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!