Hivatalos: Szabó Zsófi összejött Hosszú Katinka exével

Hivatalos: Szabó Zsófi összejött Hosszú Katinka exével
Néhány hete már felröppentek a pletykák arról, hogy Szabó Zsófi és Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup egy párt alkotnak. Kapcsolatukat most a Best magazinban tették hivatalossá.

Szabó Zsófi idén év elején jelentette be, hogy hat év után elválik párjától. Sahne Tusup pedig 2019-ben vetett véget házasságának a háromszoros olimpiai bajnok úszóval, Hosszú Katinkával. Most viszont úgy tűnik, hogy Szabó Zsófi és Tusup életébe visszatért a szerelem.

Október közepén már olvashattunk pletykákat arról, hogy a színésznő és az úszó jól érzik magukat egymás társaságában. Az Index információi szerint a szerelmeseket először egy belvárosi kávéházban fotózta le a Blikk riportere. Ekkor kezdődtek a találgatások, de nem kellett sokat várnunk, hogy fény derüljön a viszonyra.

A 24.hu írta meg, hogy a pár hivatalosan is megerősítette kapcsolatát a Best magazinnak, ahol először meséltek szerelmük történetéről. Ahogy a címlapon olvasható: „Shane hihetetlenül romantikus”, az amerikai úszó pedig élete szerelmének nevezte Zsófit.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!