Hideget és meleget is kapott egyaránt a szülinapos Comedy Central

Hideget és meleget is kapott egyaránt a szülinapos Comedy Central
„Úgy rossz az egész, ahogy van. Jobb, ha befejezitek” – nyilatkozta az utca embere a magyarországi Comedy Central szülinapi videójában, de szerencsére ő volt kisebbségben. A 15 éves humoradó ezúttal Budapest szívében kutatta fel a rajongókat, akik beszámoltak kedvenc sorozataikról, karaktereikről, és felköszöntötték a csatornát is.

A Comedy Central szülihónapja újabb videóval örvendeztette meg nézőit: ezúttal Budapest utcáin derült ki, mik a legnépszerűbb sorozatok és kik a csatorna leginkább kedvelt karakterei. Az utca embere pedig nyilatkozott, olykor kíméletlenül. A rövid feltáró riport megmutatta, hogy a South Park és a Family Guy nagy népszerűségnek örvend, de volt, aki Sheldon karakterével már nem tud mit kezdeni: „Folyton az Agymenők megy: hogy nem folyik ki az emberek feje?!”

A videó az alábbi linken megtekinthető.

A Comedy Central megadja a módját: október 2-tól 29-ig tartó, izgalmas és sokszínű születésnapi kavalkáddal ünnepli meg 15. születésnapját, beleértve ikonikus hangjait, előadóit, nevettetőit és alkotóit, minden hétre új izgalmakat tartogatva. Az első napokban debütál a humorcsatorna szülinapi dalvideója olyan híres színészek, szinkronhangok vagy humoristák közreműködésével, mint Lengyel Tamás, Kerekes József, Vándor Éva, Kovács András Péter, Ráskó Eszter, Mogács Dániel vagy Janklovics Péter. A videoklippel egyidőben egy szülinapi mash-up videó is készült, amelyben a műsoron lévő legnépszerűbb sorozatok karakterei is felköszöntötték az otthonukként szolgáló humorcsatornát.

További információk az újabb aktivitásokról a Comedy Central szülinapi oldalán és a csatorna Facebook-oldalán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!