Hétfőtől megkezdődik a harc a Nyerő Páros trófeáért!

Hétfőtől megkezdődik a harc a Nyerő Páros trófeáért!
Villámkérdésekkel kellett megbirkózniuk az október 18-án vadonatúj évaddal induló Nyerő Páros szereplőinek. Az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának versenyzői már a hétfői premier előtt próbatétel elé álltak.

Az új évadban nyolc sztárpár költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért: Nádai Anikó, és párja, Hajmásy Péter, Lesi László Csaba azaz LL Junior és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga, Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila, Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Ferenc Fecó, Molnár Gusztáv és párja, Fazekas Vivien, Somfai Péter és felesége, Somfai Krisztina, valamint Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett.

Október 18-tól minden hétköznap 21.00 órától kiderül, a nyolc híresség és párjaik között mekkora az összhang, ki viseli jobban a feszültséget, a nem várt fordulatokat, kinek a szerelme éli túl a megpróbáltatásokat és méltó a Nyerő Páros trófeára.

A műsorvezető, Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti jól összeszokott párosa ezúttal sem kíméli a párokat, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük nap mint nap, és néha muszáj kiszúrni a többiekkel is.

Az, hogy a párok tagjai között mekkora az összhang, már most kiderül! Sebestyén Balázs villámkérdéseit nem mindenki veszi akadály nélkül, néhány páron még a legegyszerűbb kérdés is kifog. Somfai Péterék: „Elvárom másoktól, hogy megmondják az őszintét!”

Hány gyereket szeretnének Kamarás Norbiék?

Molnár Guszti: „Képes vagyok belepusztulni egy színházi előadásba.”

Kárpáti Rebeka párja rajong a „férfias fecskéért”

Pataki Zitáék: „Mi mindig az élményeket keressük!”

Nádai Anikóék: „Én mindig mindenkinek a szemébe mondom!”

LL Junior szerelme kiakadt: „Én most felállok és kimegyek!”

Kulcsár Edináék támogatják a plasztikai beavatkozást?

A Nyerő Páros legújabb évada október 18-tól minden hétköznap 21.00-kor az RTL Klubon! A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők az RTL Most-on. Az RTL Most+-on minden szimpátiaszavazás után Kabát Peti várja majd a nézőket a Nyerő Páros Kibeszélővel és az aktuális kiesőkkel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros