Hazugságvizsgálat alá veti magát Kulcsár Edina és Mucsi Zoltán is

Hazugságvizsgálat alá veti magát Kulcsár Edina és Mucsi Zoltán is
Új évaddal jelentkezik a 20 perc őszintén című online televíziós műsor - a Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös produkciója. Ismét hat magyar sztár vállalta, hogy hazugságvizsgálat alá veti magát - köztük Kulcsár Edina és Mucsi Zoltán is. A műsor háziasszonya a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita.

Az első évad hatalmas sikerrel futott a Szeretlek Magyarország Youtube csatornáján, mára már több mint 1 milliós nézettségnél jár, és olyan sztárokat láthatunk benne poligráfra kötve, mint Scherer Péter, Szabó Győző, Lovas Rozi, Osvárt Andrea, Tóth Andi és Dér Heni. Mivel a formátum népszerűnek bizonyult, a készítők a folytatás mellett döntöttek.

A második évad április 12-én indul, az új epizódokban megnézhetjük Kulcsár Edinát, Rubint Rékát, Oroszlán Szonját, Mucsi Zoltánt, Szabó Simont és Gáspár Lacit hazugságvizsgálat közben. A sztárok pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak.

Kiderülhet, hogy mit válaszolt Mucsi Zoltán mikor megkérdezték tőle, hogy tűzbe tenné-e a kezét Scherer Péterért, vagy az hogy, hogyan reagált Gáspár Laci a kérdésre, hogy gyermekkorában volt-e olyan alkalom, amikor nem jutottak élelemhez.

A sorozat új részei április 12-től hetente keddenként kerülnek a Szeretlek Magyarország YouTube csatornájára.

A második évad előzetese ezen a linken nézhető meg:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!