Hazatérés - Majka az RTL-nél folytatja

Hazatérés - Majka az RTL-nél folytatja
Az alkotó, előadó és tévés műsorvezető 16 év után visszatér a csatornához

Majoros Péter, Majka, az RTL-hez igazol, hogy új lendülettel kezdje a közös munkát az RTL csapatán belül. A rapper-műsorvezetőt a nézők már 2024 második felében, új szerepben láthatják az RTL képernyőjén.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nem csak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd.” – mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba” – írta Majka a közösségi média oldalán.

Az RTL az elmúlt időszakban jelentős lépéseket tett azért, hogy a megváltozott magyar piaci körülmények között és a digitális versenytársak által teremtett kihívásoknak meg tudjon felelni. Innovatív és rendkívül sikeres, új és megújult műsorokat indított, mint például Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban, a LegoMasters vagy a Sztárbox. Belépett a streaming szolgáltatási piacra, ahol olyan címekkel, mint A Király, Mellékhatás, Gólkirályság vagy a Valami Amerika sorozatok felveszi a versenyt a globális szereplőkkel is. Ebbe a sorba illeszkedik, hogy 2024-ben Majka, hazánk egyik legsikeresebb tévés személyisége is csatlakozik a csatorna vezető képernyős személyiségeihez.

Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban, ahol a valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, ill. színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka a reality után 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a HetiHetesben is. Később televíziós karrierjét más csatornáknál folytatta, és az ország egyik legsikeresebb zenei előadója és alkotója lett.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: RTL, Majka