Házasodna a gazda: Zolinál megdöbbentő titkot tudtak meg a lányok

Házasodna a gazda: Zolinál megdöbbentő titkot tudtak meg a lányok
Vajon a történtek utána maradnak Zolinál? Bogi és Gergő csókszövetséget kötöttek, Pista gazdától pedig egy hölgy távozott.

Mielőtt a lányok csatlakoztak volna Zoli gazda családjához, Jázmin bevallotta Nórinak és Zsófinak, hogy a randijukon lefeküdt Zolival. Vajon a lányok mit szólnak Jázmin és Zoli gazda titkához?

Miután Tina odasietett Zolihoz, elmondta, hogy neki ennyi elég volt: hazamegy. Tina beolvasott Zoli gazdának: "Nem tudnám veled elképzelni.” 

Bogi és Gergő gazda koktélozás közben romantikáztak, ahol a jövő tervezgetése mellett Eleonóra és az eddig elcsattant csókok is szóba kerültek. Bogi megkérte Gergő gazdát: tartsák titokban a csókjukat.

Pista gazda kiválasztottja az éjszaka közepén összepakolt, másnap pedig közölte a gazdával, hogy elhagyja a birtokot. Zsuzsa: "Úgy döntöttem, hogy hazamegyek.”

Pista gazda olyat kérdezett kiválasztottjától, ami régi sebeket tépett fel. Terézia ennek ellenére szeretett volna őszinte lenni vele, ezért mindent elmesélt a múltjáról. Terézia könnyek között mesélt múltjáról Pista gazdának.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!