Házasodna a gazda: Zoli ha visszamehetne az időben, másik lányt választana

Házasodna a gazda: Zoli ha visszamehetne az időben, másik lányt választana
Zoli gazda megbánta, hogy Jázmint választotta a Házasodna a gazda műsorában.

A Házasodna a gazda című műsor a múlt héten ért a végéhez, a gazdák pedig kiválasztották, hogy ki az az egy, akivel tovább szeretnék folytatni az ismerkedést. Zoli gazda három lány – Jázmin, Nóri, Zsófi – közül választotta ki Jázmint, akivel egy romantikus nyaralást tölthetnek el Athénban.

Zoli sokat tépelődött és úgy érzi nagy hibát követett el, ha tehetné visszapörgetné az idő kerekét és teljesen máshogy állna a RTL Klub társkereső műsorához - írja a Blikk. Úgy érzi ugyanis, hogy a Jázminnal töltött intim pillanatok miatt óriási hátrányba került a műsorban.

Azután, ami Jázminnal a vadászházban történt, szerintem nem lett volna fair másik lányt választani, de bevallom, Jázminnal nem sikerült együtt maradni. Visszagondolva, már megbántam, amit tettem, tulajdonképpen Nórit szerettem volna választani. Kicsit úgy érzem, csapdába estem. A szívem Nórihoz húzott, vele sokkal több volt a közös az életünkben, de akkor már vele sem tehettem meg…

Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, már máshogy döntenék, csak Nórira koncentrálnék - nyilatkozta a gazda a Storynak Magazinnak.

Zoli továbbá úgy érzi sokaknak nem lett szimpatikus a műsor után. Véleménye szerint a kamerák kereszttüzében zavarban volt, ezért használhatott olyan szavakat, amelyeket ezelőtt sosem.

Tartok tőle, hogy a műsor után sem fognak elárasztani engem a lányok levelei. A család, a barátok, mindenki pozitívan nyilatkozik a viselkedésemről, de én úgy érzem, hogy sokaknak nem lettem szimpatikus, amit őszintén szólva meg is értek. Igaz, a végére már el tudtam magam engedni a kamerák előtt, de mintha a szókincsem is megváltozott volna, olyan kifejezéseket használtam, amiket nem szoktam. Például sose mondom, hogy »izé« vagy hogy »alapjáraton«, valószínűleg ez annak tudható be, hogy zavarban voltam a kamerák előtt. Visszanézve, kicsit 2 bitesnek látom magam, pedig nem ez a valóság - tette hozzá viselkedése kapcsán a gazda

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!