Házasodna a gazda: Viki a mennyországban repkedett

Házasodna a gazda: Viki a mennyországban repkedett
Romantikában nem volt hiány a gazdák álomrandiján: Viki gazda csodás perceket élt át, Gergő gazdánál már az esküvő is szóba került. Pista viszont kritikát kapott Teréztől.

A meglepetés masszázs után Teréz is megmutatta, hogy mit tud, majd kíméletlenül közölte a Pista gazdával a felállított diagnózist. Teréz szerint fogynia kell Pista gazdának!

Viki gazda 21 éve várt arra a pillanatra, amit most Johnnyval átélt Spanyolország meseszép tengerpartján! "A mennyországban repkedtem" - gyerekkori álma vált valóra Viki gazdasszonynak.

Gergő gazda egészen Görögországig repítette kiválasztottját, ahol már az álomrandi első estéjén felmerült az egybekelés lehetősége is. Már az esküvőt tervezi Bogi és Gergő gazda?

Jhonny szerint olyan forróra sikerült Viki gazdával az éjszaka, hogy reggel alig bírta összeszedni a tetőről lehullott cserepeket! Vad romantikába fulladt Viki gazdasszonyék első közös estéje?

Kimaradt jelenet: Viki gazdasszony anyukája már várja az unokát Viki és Johnny élménybeszámolót tartottak az álomrandiról. Az anyósjelölt pedig elárulta, mit gondol lánya jövőjéről.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!