Házasodna a gazda: Döntöttek a gazdák

Házasodna a gazda: Döntöttek a gazdák
Zoli gazda választottjával elindult az álomrandira, Pista gazda is választott, Gergő gazda döntését pedig zokogva fogadta Eleonóra.

Zoli gazda döntése utána az összes lány megkönnyebbülhetett, pedig csak az egyikük utazhat vele az álomrandira. Ő lett végül Zoli gazda választottja!

Vajon Karola vagy Terézia dobogtatta meg jobban Pista gazda szívét? A libatenyésztő most kiöntötte érzéseit, amivel rendesen belegázolt egyikőjük lelkébe. Óriási csalódást okozott Pista gazda végső döntésével.

Jázmin és Zoli gazda álomrandija egy félelmetes repülőúttal kezdődött, a folytatás pedig nem alakult zökkenőmentesen. Zoli félt, Jázmin nagyobb durranásra számított...

Pista gazda kiszemeltje nemcsak magának szeretne párt találni, hanem Artúrnak is. Vajon kit talál el előbb Ámor nyila? Házasodna a macska: Terézia szerelmes légyottra buzdítja kedvencét.

Viki és kiválasztottja Spanyolországba repültek, ahol az esti randevú közben meglepő kijelentés hagyta el Johnny száját... Lánykéréssel végződik Viki gazdasszony és Johnny álomrandija?

Gergő gazdának nem volt könnyű dolga a végső kiválasztás során, végül mégis a szívére hallgatott. Csak úgy hulltak a könnyek szavai hallatán… Eleonóra zokogva fogadta Gergő gazda döntését.

Kimaradt jelenet Rosszul indult Gergő gazda és Bogi randija A fiatalok nagy reményeket fűztek a romantikus programjukhoz, de érezték, hogy valami nincs rendben…

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!