Házasodna a gazda: Bogi már az édesapjának is bemutatta Gergőt

Házasodna a gazda: Bogi már az édesapjának is bemutatta Gergőt
Egyre jobban kötődik egymáshoz Gergő gazda és Bogi – úgy érzik, már szerelem is kezd kialakulni.

Gergő gazda és Bogi még hónapokkal azután is egy párt alkotnak, hogy a Házasodna a gazda című műsor véget ért. Mint mondják, dolgoznak a kapcsolatukon, és úgy érzik, közeleg a nap, amikor azt is kimondhatják: szerelmesek egymásba – írja a legfrissebb Story magazin.

“A családom elfogadta a választásomat, és mindent, ami a műsor alatt történt” – mondja Gergő, akinek kedvese, Bogi már az édesapjának is bemutatta a gazdát. „Szerintem Gergő azért választott engem, mert látta, hogy beleillek abba a környezetbe, amiben ő él. Imádom a lovakat, a gyerekekkel is jól kijövök, és tudok segíteni neki a táboroztatásban. Szerencsére a családjával is megtaláltuk a közös hangot” – mesélte Bogi.

“Mostanában sajnos ritkán látjuk egymást, van, hogy csak kéthetente, mert én itt vagyok Szlovákiában. (…) Ő Magyarországon táboroztat. Most derül majd ki igazán, mit hoz a kapcsolatunkban ez a távolság” – vallotta be Gergő gazda. Bogi is szeretné, ha tartósan működne a kapcsolatuk, ami hamarosan már szerelem. “Van közöttünk egy elég erős kötődés, ami még nem szerelem, de most már úgy érzem, hogy az is kezd kialakul” – árulta el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!