Havilapként érkezik a magyar Forbes

Havilapként érkezik a magyar Forbes
Az első szám 2013. november elején jelenik meg. 60 százalékban magyar cikkeket tartalmaz majd, 40 százalékban az amerikai Forbes tartalmát veszi át.

Érdekes, hogy miközben Amerikában megszünnek a meghatározó számítógépes magazinok a Forbes eljut Magyarországra is.

A Forbes legújabb helyi verzióját a Business Consulting & Media, illetve annak magyarországi cége a Mediarey Services Hungary Kft. adja ki, együttműködésben a Forbesszal.

A Business Consulting & Media adja ki havonta a Forbes Szlovákiát és a Forbes Csehországot. A két lap 2010-es, illetve 2011-es indulása óta jelentős olvasótábort tudhat magáénak, és biztos pozíciót szerzett a reklámpiacon.


A Forbes Magyarország főszerkesztője szeptember 1-jétől Galambos Márton lesz, aki jelenleg az Origo gazdasági rovatvezetője és felelős szerkesztője.

A Forbes Media LLC tulajdonában áll a Forbes magazin és a forbes.com oldal, amelyek az üzleti, befektetési, technológiai, vállalkozási, cégvezetési és életmódbeli hírek, információk meghatározó forrásai.

A Forbes.com az Omniture adatai szerint 48 millió havi egyedi látogatóval rendelkezik. A Forbes magazin, a Forbes Asia és a Forbes Europe ötmillió emberhez jut el a világon. A Forbes magazin iPad alkalmazása egyesíti a nyomtatott sajtó erejét a közösségi médiával és az internettel. A cég kiadja a ForbesLife magazint, és további 28 licensszel rendelkező helyi verziót is.

Közép-Európában már megjelent a Forbes helyi kiadása a bolgár, a cseh, az észt, a horvát, a lengyel, a lett, a román, a szlovák és az ukrán piacon is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!