Hatalmas megtiszteltetés érte Curtist: ″a könnyeimmel küszködöm... boldog vagyok és hálás!″

Hatalmas megtiszteltetés érte Curtist: ″a könnyeimmel küszködöm... boldog vagyok és hálás!″
Curtis és Szabó Ádám közös klipje, az „Ez vagyok én” olyan elismerésben részesült, hogy még a rapper is alig találta a szavakat.

A Sztárban sztár című műsornak köszönhetően örök barátságot kötött Curtis és Szabó Ádám, akik február végén megjelentették első közös zenéjüket „Ez vagyok én” címmel. A dalhoz Jimy J. Hollywood rendezte a klipet, ami óriási sikert aratott, ugyanis eddig több mint 2 millió ember volt rá kíváncsi YouTube-on, most pedig kiderült, hogy Los Angelesben elvitte a legjobb videóklipnek járó díjat is, ami hatalmas megtiszteltetés.

„Nem is tudom mit írjak most... ráz a hideg, a könnyeimmel küszködöm... boldog vagyok és hálás! Ez egy szerelem zene/szerelem klip volt az első perctől kezdve... Erre most kapom Jimy J. Hollywood fivéremtől a hívást, hogy a LOS ANGELES FILM AWARDS - BEST MUSIC VIDEO, ELSŐ HELYE A MIÉNK” – osztotta meg boldogan Curtis a követőivel az elismerés hírét.

Érthető a büszkeség, hiszen valóban egy nagyon hangulatos videóról van szó, és ez a győzelem is nagy teljesítmény. Természetesen Szabó Ádám is reagált a sikerre:

„Ez valami egészen elképesztő... Curtis testvéremmel nyertünk a Los Angeles Film Awards-on legjobb videoklip kategóriában... 2019-ben James Arthur nyert.. most meg mi Atival.. Bekönnyeztem, büszke vagyok és hálás.. a sors összehozott minket Atival, barátok lettünk, nagyon szoros lett a viszonyunk és a munkánk gyümölcse most külföldön is sikereket ér el.. Köszönjük a zseniális Jimy J. Hollywoodnak, aki ezt a dalt ilyen magaslatokba repítette tehetségével, zsenialitásával, profizmusával és baráti segítségével! Szeretlek Titeket!!!”

Itt a győztes klip:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Curtis