Hatalmas fordulattal indult Balázs számára a Celeb vagyok, ments ki innen!

Hatalmas fordulattal indult Balázs számára a Celeb vagyok, ments ki innen!
Elkezdődött a játék, a celebek beköltöztek a táborba, Vadon Janiról pedig kiderült, hogy isteni gyökerei ezer szállal kötik Kolumbia földjéhez. Itt ő a híresség és nem Balázs.

Sebestyén Balázs már a műsor legelején megszívatta Vadon Janit Jani kénytelen volt Balázs nélkül eljutni Kolumbiába, ám a kezdeti kétségbeesése gyorsan elillant, amikor egy igazi karneválhangulatba csöppent. Sőt, egy misztikus barlangba is elvitte az útja, ahol egy varázslatos látomásnak lehetett a szemtanúja.

„Egy igazi Maugli leszek, akit farkasok neveltek fel” – A celebek megérkeztek Kolumbiába A mindenre elszánt sztárok hatalmas lelkesedéssel csaptak bele a Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évadába, és az utazásuk során azt is elárulták, milyen érzések kavarognak bennük a megmérettetés előtt. Van, akinek már most hiányzik a kisfia, és van, aki teljes magabiztossággal érkezett, és állítása szerint semmitől sem retten majd vissza a dzsungelben.

„Az összes feszültség összegyűlt bennem” – A celebek a helikopterből vetették magukat a mélybe A piros csapat repülve érkezett meg a dzsungelbe, ám arra egyikük sem számított, hogy már most le kell küzdeniük a tériszonyukat.

„Nem hittem volna, hogy szarral öntik le a fejemet” – Schumacher Vanda teljesen összeomlott A kék csapat dzsippel érkezett meg a dzsungelbe, arra viszont egyáltalán nem számítottak, hogy már most csúnyán pórul járnak. „Mi vagyunk eddig a legszerencsétlenebb brigád” – akadt ki Curtis, és Fecónak is meg volt a saját véleménye: „Ez a szívatás univerzuma”

„Mindenki előtt kell kaksiznom?!” – Molnár Nini sírva fakadt a dzsungelben A piros csapat hatalmas lelkesedéssel foglalta el a szálláshelyét a dzsungelben, ám amikor alaposabban körülnéztek, a körülmények gyorsan a kedvüket szegték. Nini és Tibó nem is tudták visszafogni a könnyeiket.

Jázmin: Nini ki tudott menteni, nélküle elvitt volna a sodrás A piros csapat saját maguk eszkálbálták össze a csónakukat, amivel végül a gyors sodrású vízre merészkedtek. A tutaj viszont gyorsan felmondta a szolgálatot, a celebek pedig a habok közé borultak. A kék csapatnak sem volt egyszerűbb útjuk, hiszen egy hátborzongató barlangon kellett átjutniuk, ráadásul a denevérek sem könnyítették meg a dolgukat.

„Kicsit ijedős vagyok” – Tibó és Gergő ráijesztett Frohner Fecóékra A piros csapat elfoglalta a táborhelyüket a dzsungelben, Tibó és Gergő pedig elhatározták, hogy megheccelik a kék csapatot. El is bújtak a kapu mögé, és ordítozva hozták rá a szívbajt az érkező celebekre.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!