Harry herceg világhírű nagyinterjúja az RTL+-on

Harry herceg világhírű nagyinterjúja az RTL+-on
A Harry herceg – Az interjú, a díjnyertes 60 minutes című amerikai interjúsorozat aktuális évadának egyik legnézettebb epizódja március 15-től elérhető az RTL+ előfizetős csomagjában magyar nyelven, egy hónapig ingyen.

Március 15-től Magyarországon elsőként az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára elérhető a Harry herceggel 2023 elején készült, nagy vitát kiváltó interjú, amelyben a herceg válaszol az őt ért vádakra, mesél gyerekkori élményeiről, a Diana hercegné halálát követő gyászról, és egyben igyekszik eloszlatni azokat a feltételezéseket, miszerint felesége, Meghan az, aki a hercegi testvérpár megromlott viszonyáért felelős.

Bár Harry herceg 2020-ban visszalépett udvari feladataitól, feleségével, Meghannel, a Sussex-i hercegnével azóta sem kerültek ki a reflektorfényből. Ezúttal a 38 éves Harry herceg a saját történetét meséli el a többszörös díjnyertes amerikai újságírónak és televíziós műsorvezetőnek, Anderson Coopernek adott interjúban. Az interjú Harry első önálló amerikai televíziós interjúja a brit királyi családdal való szakítás óta.

Harry a beszélgetés során igyekszik megvédeni magát a kritikusaival szemben, akik azzal vádolják őt és feleségét, Meghant, hogy legutóbbi médiaprojektjeikkel épp ők azok, akik megsértik a brit királyi család magánéletét. Harry herceg a beszélgetésben elmondja, csak azután döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza családi konfliktusait, miután magánúton már megpróbálták megoldani azokat. Őszintén vall az édesanyja, Diana hercegné halálát követő időszakról, arról, hogyan sikerült évtizedek múltán megbirkóznia a gyásszal, valamint beszél felnőtté válásának nehézségeiről is. Az interjú feltárja Harry megromlott kapcsolatát édesapjával, III. Károly brit királlyal, mostohaanyjával, Kamilla királynéval és bátyjával, a trónörökös Vilmos herceggel. Harry a beszélgetés során megosztja érzéseit a családjában betöltött szerepéről, és azt is elárulja, mennyire egyedül érezte magát a királyi családban. Ismerd meg Harry herceg történetét saját szemszögéből, egy világszerte elismert újságíróval készült beszélgetésben: Harry herceg – Az interjú március 15-től kizárólag az RTL+-on.

Az angol királyi család rajongóit további tartalmak várják hamarosan az RTL+ előfizetős kínálatában. A tavasz folyamán izgalmas dokumentumfilmek engednek betekintést a Buckingham-palota titkaiba, a királyi esküvők világába, és a nemrégiben elhunyt II. Erzsébet királynő életébe és uralkodásába. Ezen felül az RTL+ előfiizetői megismerhetik Diana hercegné történetét és Meghan Markle első 100 napját az uralkodói család tagjaként. III. Károly koronázása előtt ismerd meg az angol uralkodók életét az RTL+-on, most egy hónapig ingyen.

Harry herceg világhírű nagyinterjúja

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!