Három Cápa is harapott az új évad első adásában

Három Cápa is harapott az új évad első adásában
Újra mélyvízben a Cápák, akik éhesebbek, mint valaha!

Két vállalkozás is befektetési ajánlatot kapott a Cápáktól, Tomán Szabina mellett Moldován András is ráharapott egy-egy üzletre, Balogh Petya pedig rögtön két vállalkozással bővítené angyalbefektetői portfólióját.

Kopcsik Tamás nyitotta a Cápák között ötödik évadát, a fiatal vállalkozó digitalizált faültetési applikációjáról pitchelt (WePlant4You), de a kezdetleges ötletet – aminek

célja nemes - az üzletemberek elutasították, így ajánlat nélkül hagyta el a stúdiót. Hasonló eredménnyel zárt Zsiga Alexandra, aki gyönyörűen csomagolt desszert-csokrokat kínált (Zsamcsokor), továbbá lapátra került Kovács Edit is, aki papírból hajtogatható kutyapiszok-lapátot mutatott be a nagyhalaknak.

Az első adás befektetési ajánlatai családban maradtak

Két vállalkozás is kapott ajánlatot, ahol családi kötelék van a vállalkozók között.

A Kiss-testvérek Mammuthworks nevű cége villanymotoros, távirányítható autókat készít, amibe szó szerint első látásra beleszerettek a Cápák. Moldován András szinte azonnal ráérzett az üzletre, ilyen hirtelen harapásra még nem volt példa az üzleti showműsorban. A sertésmogul mellett Balogh Petya is beszállt a testvérek mellé, végül az eredeti ajánlattól eltérően, ellenajánlattal élve 5-5 millió forintért 15-15% üzletrészt haraptak ki maguknak.

Rácz Gréta és Rácz Sándor Rotower nevű cégük igazi innováció, a víz alapú növénytermesztésre azonnal ráúsztak a Cápák, azonban többeknek a tulajdonrész-hányad (eredetileg 51,5 millió forintért 15%-os tulajdonrész) nem volt elégséges. Moldován András, Lakatos István és először Tomán Szabina is ezért szállt ki. Az apa-lánya páros saját szabadalommal bíró növénytermesztő szisztémája óriási növekedési potenciállal rendelkezik és jövőbe mutat, ezért Balogh Levente és Balogh Petya is ajánlatot tettek, Tomán Szabina pedig végül visszaszállt a Cápák közötti versenybe. A sok ajánlat közül a családi vállalkozás tagjai Tomán Szabinát és Balogh Petyát választották, akik végül 20-20 millió forintért 10-10%-ot kaptak, amire 5%-os visszavásárlási opciót is biztosítottak Ráczéknak.

Az első adást követően, a Cápák között partnerei az alábbi különdíjakat ajánlották fel:

a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje, a Telekom Digitálisan Tettrekész díjasai, a Samsung különdíj jelöltje, valamint a KIA fenntartható mobilitás különdíj jelöltje Rácz Gréta és Rácz Sándor, Rotower.

Több mint egymillió eurót kért a Cápáktól, hogy fákat ültessen a vállalkozó l

150km/h sebességgel is képes menni a Cápák közöttben bemutatott távirányítós autó

„Ez az első randi, nem az ágyban kezdjük” – Moldován András azonnal igent mondott, hiába Balogh Péter figyelmeztetése

A Cápák gyermeki lelkesedéssel szálltak be a távirányítós autók üzletébe

Tomán Szabina: Nem lehet trendi, hogy ilyen sok felesleges műanyagot kidobunk a kukába

„Hülyebiztos” papírlapátot fejlesztett a kutatónak született ősmaszek

„Segíteni fogok neked” – Moldován András nem engedi el a papírlapátos vállalkozónő kezét

„Mindenki fizet egy árat” – Gréta az apjával indított vállalkozást, ami miatt később elváltak a szülei

„Az ő salátájuknak mi leszünk a tápoldat” – Tomán Szabina és Balogh Péter beszálltak a fenntartható termelésbe

Jövő vasárnap 19 órától újabb kishalak úsznak a Cápák elé!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!