Harminc év után ismét Rózsa Gyuri vezeti a Zsákbamacskát

Harminc év után ismét Rózsa Gyuri vezeti a Zsákbamacskát
Április 16-tól egy igazi televíziós legendával találkozhatnak a TV2 nézői: az Életmű-díjas műsorvezető, Rózsa György veszi át néhány exkluzív adás erejéig a Zsákbamacska házigazdájának szerepét Majkától és Pápai Jocitól.

Az elmúlt hetek nézettségi rekordjai után új fordulat várható a népszerű vetélkedőben, a Zsákbamacska speciális adásait ugyanis Rózsa György vezeti április 16-tól. Ez azért is különleges alkalom, mert a televíziózás történetében példanélküli, hogy 30 év után ugyanaz a műsorvezető vezessen egy gameshowt.

A Kapcsoltam, a LEG...LEG...LEG... és az egykori Zsákbamacska házigazdája visszatér a képernyőre, és újra kezébe veszi az irányítást.

„Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel - három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt - jutalomjáték!" – mondta Rózsa György.
Hozzátette: az első pillanatok öröme után azért elgondolkodott, vajon 75 évesen bírja-e majd a hosszú felvételeket, és elfogadják-e a fiatal játékosok? Hiszen jó részük még nem is élt, amikor a 90-es évek első felében sikerre vitte a Zsákbamacskát.

„Attól nem tartottam, hogy bennem él-e még a játékkedv, mert a televíziós műsorkészítés, a játékvezetés egy örökké tartó szerelem" – tette hozzá. „Szinte visszafiatalodtam. A TV2 vezetése és a stáb mindent megtettek, hogy jól érezzem magam. Nagyon megható volt, hogy a felvételek után a kollégák megköszönték a jó hangulatú közös munkát. A játékosok pedig minden adás elején hihetetlen szeretettel fogadtak, hosszú percekig tapsoltak. Szinte mindegyikük elmondta a játék után, hogy én voltam a szüleik kedvence, nagyon szerették a Zsákbamacskát annak idején. Jó volt látni, hogy a mostani játékosok is remekül érezték magukat a stúdióban. Boldog voltam, hiszen újra azt tehettem, amit 56 televíziós évemen át: szórakoztathattam a nézőket."

A műsorban Rózsa György segítője a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra lesz.

Zsákbamacska április 16-án vasárnap 19.15-kor, majd Pepe 20.20-tól a TV2 műsorán. A Zsákbamacska pedig folytatódik hétköznap esténként 19.50-kor Rózsa Györggyel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!