Harmadszor is haraptak a Cápák!

Harmadszor is haraptak a Cápák!
Felhasználóbarát tisztító-eszköz, huszonéves fiatalok digitális alapú diákfoglalkoztatási vállalkozása, dühöngőszoba és sörtönkölyből készült granola a Cápák között vadonatúj epizódjában.

Potocsny Andor a tisztítási szokásokat forradalmasítaná ötletével, amit a prototípus lendületes bemutatójával demonstrált a Cápáknak. Üzleti ajánlata 20 millió forintos befektetésért cserébe 10% tulajdonrész volt – erre azonban egyik Cápa sem harapott rá.

Különleges tisztító-eszközzel akarja meghódítani a világot a magyar vállalkozó Potocsny Andor a Cleanhand felhasználóbarát prototípusával igyekezett lenyűgözni a Cápákat, hogy a segítségükkel megváltoztassa a takarítási szokásokat az egész világon.

Bege Áron és Bőhm Zsombor egy már létező céggel érkezett a Cápák elé. A két fiatal vállalkozó digitális platformja forradalmasítja a diákfoglalkoztatást, a további fejlődéshez kerestek befektetőt: 15 millió forintért cserébe 5%-os részesedést kínáltak. András ajánlatát – 7,5 millió forint 10%-ért – a két fiatal vállalkozó visszautasította. Az ellenajánlatukra végül Levente és Petya is 3,5-3,5 százalékos részesedésért 7,5-7,5 millió forinttal szállt be a Quantumba.

A két fiatal vállalkozó emellett a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje, valamint a Telekom Digitálisan Tettrekész Díj nyertese is lett. Huszonéves fiatalok forradalmasítanák a diákfoglalkoztatást Magyarországon Bege Áron és Bőhm Zsombor a Quantum digitális diákszövetkezettől érkeztek a Cápák között műsorba 15 millió forintért. Nézd meg a fiatal vállalkozók pitchét!

"Két Cápa több, mint egy” – ők lesznek végül a diákmunka megreformálói? Egymásra licitáltak a befektetők, a döntés azonban a Quantum huszonéves fiataljainak kezében volt. Végül két Cápával egyeztek meg Zsomborék.

Gellén Bettina és Orbán Attila vállalkozásában következmények nélkül lehet törni és zúzni: dühöngőszobájuk fejlesztéséhez keres befektetőt. A kért összegből – 5 millió forint 3% tulajdonrészért – az üzlethelyiség légtechnikáját fejlesztenék, valamint egy modernebb kamerarendszert telepítenének. A Cápák közül Petya látott fantáziát a vállalkozásban, ám 25%-os tulajdonrészt kért volna, amit Bettina és Attila ellenajánlat nélkül visszautasított. Következmények nélküli dühöngés? – Ezt még Balogh Petya is kipróbálta! Gellén Bettina és Orbán Attila egy olyan szórakozási formát hoztak Magyarországra, ami külföldön már nagy népszerűségnek örvend. A Wrecking Room ütős ajánlatáért nézd meg a videót!

"Adni túl sok, kapni túl kevés” – Balogh Péter hoppon maradt? A Cápa a kért 5 millió forintot megadta volna a Wrecking Room vállalkozóinak, a 3 százalékos tulajdonrész helyett azonban 25 százalékot kért cserébe. A videóból kiderül, hogy reagált Bettina és Attila a befektető ajánlatára.

Dalmadi Júlia élelmiszer-futurista kidobásra szánt élelmiszeripari melléktermékeket kutat fel és készít belőlük tápláló és finom élelmiszert. Terméke – a sörgyártás során keletkező sörtörkölyből készített granola – megoldást nyújthat az élelmiszerpazarlásra. 10 millió forintért 15% részesedést kínált a Cápáknak, de ők úgy ítélték meg, hogy az üzleti modell kiforratlan, ezért csak Szabinától kapott egy fél ajánlatot.   Szemétből készít ételt az élelmiszer-futurista vállalkozó Dalmadi Júlia élelmiszeripari melléktermékekből készít finom és tápláló, úgynevezett upcycled élelmiszereket, megoldást nyújtva ezzel a pazarlásra.

Az ételmentő könnyeit nem a szomorúság táplálta  Dalmadi Júlia számára mindennél fontosabb a következő generáció jövője. A videóból kiderül, mit szóltak a befektetők az „international food woman” küldetéséhez.

Extra tartalom: Sikersztori: Mi történt azzal a céggel, amibe tavaly mind az öt Cápa beszállt? Most kiderül, hogyan folytatódott a Munch ételmentő applikáció megálmodóinak története.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!