Hamarosan két új zsűritaggal tér vissza a Sztárban Sztár

Hamarosan két új zsűritaggal tér vissza a Sztárban Sztár
2022 tavaszán vadonatúj évadával érkezik az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár! A TV2 óriási sikerrel futó, legutóbb 2020 őszén látható közönségkedvenc produkciójának 8. szériájában is tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy újabb hazai vagy külföldi zenei legenda bőrébe bújva bizonyítson.

A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez az elszánt átváltozó művészeknek a nézők mellett, ismét a négytagú zsűrit is meg kell győznie. Az ítészek között az előző évadban látható Kökény Attila és Papp Szabi mellett, Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert, Makranczi Zalán foglal majd helyet.

Nemsokára pedig az is kiderül, kik azok az ismert előadók, akik a profi maszkmesterek, fodrászok és stylistok segítségével mindenkit elvarázsolnak majd látványos produkcióikkal a stúdióban és a TV készülékek előtt.

Majd az élő adások előrehaladtával arról is lehull a lepel, kihez vándorol az előző széria győztesétől, Szabó Ádámtól a megtisztelő, Magyarország legsokoldalúbb előadója cím. A műsor házigazdája Till Attila lesz.

A nézői és szakmai körben is rendkívül népszerű formátum olyan elismeréseket zsebelt be, mint a Story Ötcsillag-díj – Az év leg-leg-legje (2014, 2016), és Az év televíziós produkciója (2015, 2017). A Televíziós Újságírók Díja – A legjobb nagyszabású showműsor kategóriában (2014, 2015, 2016). A díjátadó történetében ezt a kategóriát a legtöbbször a Sztárban Sztár nyerte. Illetve a Kamera Korrektúra elismerés – A legjobb szórakoztató és zenei tévéműsor kategóriában (2014, 2016).

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!