Hamarosan indul az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatása

Hamarosan indul az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatása
Újabb évaddal jelentkezik Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2 népszerű utazós kaland-realityje, az Ázsia Expressz. A sztárpárokra ezúttal is kemény kihívások várnak, izgalmas feladatokban és embert próbáló kalandokban nem lesz hiány. A harmadik széria szereplőinek útja Jordánián, Törökországon és Grúzián át Üzbegisztánba vezet.

A TV2 idén újra műsorára tűzi az Ázsia Expressz-t. A nagy közönségkedvenc kaland-reality harmadik évada májusban forog Ördög Nóra műsorvezetésével. A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzíti a széria legújabb epizódjait. A nem mindennapi kalandra nyolc ismert páros vállalkozott azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat.

Nekivág az Ázsia Expressznek Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka; Nemazalany - Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka.

Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. Az azonban biztos, néhány nap múlva mindenki elszántan indul útnak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tv2, Ördög Nóra