Hamar ráérzett a roma szokásokra Kulcsár Edina

Hamar ráérzett a roma szokásokra Kulcsár Edina
Kulcsár Edina igyekszik megfelelni a roma szokásoknak, nem ül a férfiak asztalához.

Kulcsár Edina és G.w.M alig egy hónapja alkotnak egy párt, de a modell és a rapper között tombol a szerelem. Miután Edina szakított Csutival, a figyelem és a támadások kereszttüzébe kerültek, de összekapaszkodva próbálnak túljutni a nehéz időszakon.

A pár most a Borsnak adott interjút, amelyben elárulták, hogy már egymás családját is megismerték. Edina úgy érzi, elfogadták őt, Márk édesanyja pedig kifejezetten megkedvelte, elég sűrűn beszélnek telefonon.

A G.w.M családjában máig élő roma hagyományok többsége Edina számára nem okoz gondot, sok teljesen magától értetődő: Ilyen például, hogy nőként nem viselkedik más férfiakkal túlságosan közvetlenül. Azzal viszont még meg kell barátkoznia, hogy a család és a gyerekek előtt nincs közöttük csók, még egy szájra puszi sem fér bele.

A rapper nem várja el, hogy Edina a roma szokásokat felvegye, hajlandó a kompromisszumra, de nem is kellett külön kérnie semmit a párjától. Hogy egy példát is mondjak, ha leül egy asztalhoz nyolc férfi, és üzleti dolgokról beszélgetnek, akkor nem ül oda egy asszony vagy egy lány közénk, ahogyan én sem ülnék be egy csak nőkkel teli társaságba – jelentette ki G.w.M hozzátéve, hogy családtagok körében ez másképp működik.

Párja szerint Edina nagyon házias, maximálisan ellátja a szokásos házimunkákat, és a vendégek szívélyes fogadtatásában is profi, ami fontos a rapper családjában. A kétgyerekes modell arról is beszélt, hogy eddig nem volt hasonló párkapcsolata, ám szerelme miatt hajlandó a változásra.

Eddig minden kapcsolatomban az egyenlőségre törekedtem, ami a döntéseket illeti, és mindig erősen ragaszkodtam a saját meglátásaimhoz, de ez Márknál nem működik, hozzáteszem, mindenben egyet is értünk – fogalmazott Kulcsár Edina.

A pár elárulta, hogy már házakat nézegetnek, de a gyerekek miatt még odébb van az összeköltözés.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina, roma