Hajmeresztő pletyka kering Kulcsár Edina születendő kislányáról

Hajmeresztő pletyka kering Kulcsár Edina születendő kislányáról
Tiszta vizet öntött a pohárba.

Hamarosan megérkezik Kulcsár Edina és G.w.M közös babája, az internetezők azonban úgy látszik, nem bírják kivárni a hivatalos bejelentést: újra és újra híresztelni kezdik, hogy a pici valójában már megszületett, csak titkolják - írja a BlikkRúzs. Erre egy Instagramos kérdezz-felelek keretében a követői is figyelmeztették Edinát, aki egyáltalán nem lepődött meg az újabb fordulaton.

A modell-influenszer kifejtette: senkinek nem válaszol arra a kérdésre, hogy pontosan mikorra várja a kicsit, mert nem akar azon stresszelni a születésekor, hogy fotósok, újságírok érkeznek ki a kórházhoz, hogy ők hozhassák le először a baba születésének hírét.

Kulcsár Edina egyik követője rámutatott: talán az a legfontosabb bizonyíték arra, hogy a baba még nem született meg, hogy G.w.M nem mondta le a fellépéseit.

Nagyon buták... ha megszületett volna a kislányotok, Márk nem fellépni menne egyből - vetette fel, amire válaszul Edina el is árulta: ez így igaz, sőt, még ő is elkísérte erre a fellépésre, ugyanis G.w.M nagyon régóta készült erre a show-ra, és bánta volna, ha nem láthatja személyesen.

 

A most következő koncertekre azonban szinte biztos, hogy nem mehet vele, hiszen a pici már tényleg hamarosan itt van...

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina