Hajdú Péter a földre rogyott, Tihanyi Peti pedig mindenkit megharapott az Activityben

Hajdú Péter a földre rogyott, Tihanyi Peti pedig mindenkit megharapott az Activityben
Az Activity legújabb részében nemcsak az derült ki, hogy Hajdú Péternek sikerült-e elválnia, de az is, hogy Rekop Gyuri miért nem tud párja nélkül vásárolni, sőt Tóth Zolkó megcsillogtatta standuposokat megszégyenítő humorát.

„Valljuk be, a nők nélkül felöltözni sem tudnánk!” – állította Rekop Gyuri. Erre az alatt a kilenc év alatt döbbent rá, mióta együtt vannak a párjával. Persze, vele is megesett már, hogy egyedül próbált például farmert venni, de rossz vége lett a próbálkozásának.

Miután a humorista kivesézte az öltözködésével kapcsolatos problémákat, Hajdú Péter került sorra, hogy tisztázzon pár róla keringő pletykát. Puskás Peti megkérdezte tőle, hogy igazak-e a válásáról szóló hírek. A műsorvezető ezek után elmagyarázta, hogy mi történt valójában. A kérdés már csak az, mi köze volt ehhez a Pápának?

A játékok előtt Tóth Zolkó is elárult magáról és egyik játékostársáról egy vicces történetet. Zolkó megpróbálta elhívni a műsorába Hajdú Pétert, aki a TikTokert meglepve, szinte azonnal válaszolt. Azt azonban Hajdú egyáltalán nem értette, hogy mi keresnivalója lenne egy éneklős műsorban. Zolkónak erre is megvolt a válasza, ami nem igazán tetszett a műsorvezetőnek. „Köszi, hogy hozzá hasonlítasz” – mondta ledöbbenve Hajdú Péter.

Ezek után beindultak a játékok: a hírességek először gyerekek rajzairól próbálták megállapítani, hogy vajon milyen ismert ember szerepel rajtuk. Majd jöhetett a legfélelmetesebb kihívás: a Tipi-tapi. Tóth Zolkó és Rekop Gyuri félve dugták be a kezüket a titokzatos dobozba, pedig ekkor még nem is sejtették, hogy Tihanyi Peti lesben áll, és azt várja, hogy megharaphassa őket.

Tücsi és Hajdú Péter is rettegtek játéktól. Péter alig mert csak benyúlni a dobozba, amikor viszont megtette, annyira megijedt, hogy összeesett. Ezt látva az egész stúdió nevetni kezdett.

Rekop Gyuri egy farmert sem tud megvenni barátnője nélkül
„Köszi, hogy hozzá hasonlítasz” – Hajdú Péter ledöbbent Tóth Zolkó beszólásán
Hajdú Péter térdre borult és majdnem kirohant az Activity stúdiójából

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!