Ha még nincs programod vasárnapra, irány az AMC Mikro app!

Ha még nincs programod vasárnapra, irány az AMC Mikro app!
Különleges programmal készül hétvégére az AMC Mikro, az alkalmazásban ugyanis most először láthatunk élő sportközvetítést magyar kommentárral. A Lakers és a Spurs NBA rangadóját Dávid Kornél és Szaniszló Csaba tolmácsolásában követhetjük.

Az AMC Makro az AMC Networks International reklámmentes alkalmazása, melyben nyolc TV csatorna (Sport1, Sport2, AMC, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home, Minimax, JimJam) havonta frissülő tartalmaiból, premier epizódokból és extra előzetesekből válogathatunk. Az alkalmazás új funkciója vasárnap debütál – írja az mmonline.hu.

Az AMC Mikrón korábban már követhettünk UEFA Bajnokok Ligája mérkőzést, akkor viszont csak eredeti kommentárral. Vasárnap 21:30-tól azonban élőben izgulhatunk a Los Angeles Lakers és a San Antonio Spurs bajnoki kosárlabda mérkőzése alatt, melyet hazánk egyetlen NBA játékosa, Dávid Kornél és Szaniszló Csaba előadásában hallgathatunk végig most már magyar kommentárral. Az alkalmazásban erre korábban még nem volt példa.

A meccs nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen a 2000-es évek két legerősebb csapata lép pályára. Aki lemaradna a vasárnapi közvetítésről, az hétfőn a Sport2 csatornán visszanézheti a mérkőzést felvételről.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!