Ha South Park rajongó vagy, ezt a cikket el kell olvasnod!

Ha South Park rajongó vagy, ezt a cikket el kell olvasnod!
A rajongók 2027-ig biztosan élvezhetik a szarkasztikus humorral tűzdelt sorozatot. De South Park lakói saját filmekkel is érkeznek a képernyőkre.

Jövőre érkezik a népszerű amerikai rajzfilmsorozat 25. évadja, de a következő években sem maradnak szórakozás nélkül a széria rajongói. A South Park hivatalos oldalának közleményében ugyanis bejelentette, hogy 2027-ig biztosan folytatódik a nagysikerű sorozat, Cartman és barátai ráadásul 14 saját filmet is kapnak. Az első két film már idén kijön a Paramount+ streaming csatornán – olvasható a 24.hu cikkében.

Chris McCarthy, az MTV Entertainment Studios vezére szerint a sorozat két atyja, Trey Parker és Matt Stone őrületes humorral képesek bemutatni a mindenkori amerikai kultúra abszurditását. Parker és Stone pedig örömüket fejezték ki az elmúlt 25 év közös munkájáért. A Comedy Centralon futó sorozatokkal kapcsolatban azt is elárulták, hogy szuper lesz újra az epizódok gyártásához fogni, és számos új pazar formátum alkalmazásával készülnek.

 

A széria és a karakterek népszerűsége 1997 óta, azaz az elmúlt 25 évben mindvégig töretlen maradt. Az Emmy-díjra is jelölt koronavírus-járványról szóló különleges epizódok többmilliós nézettséget generáltak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!