Gyönyörű blog a világunkról

Gyönyörű blog a világunkról
A Maptia a történetmesélés új útjait keresve jött létre. Nem kifejezetten blogszolgáltató, inkább utazási blogok, megírt kalandok kitűnő gyűjtőhelye.

A Maptia megálmodói gyönyörűnek látják világunkat és mindenkinek meg akarják mutatni a szépségeit, természeti csodáit. Ennek legjobb formája az blog és történet gyűjtő webolvasnivaló, amely a minőségi blogolást tűzte céljául. A könyv, amelynek lapjai nyitottak mindenki történeteire.

Az írók saját kalandjaikat örökítik meg a Maptia segítségével hozzátéve egy újabb mozaikot a világ vizuális és személyes élményeken alapuló storytelling alapú megismerhetőségéhez. Olyan ez mint egy hatalmas örökké befejezetlen képeskönyv, amelybe bárki beleteheti saját élményeit.

Az oldal a napokban idult el és máris rengeteg érdekes leírást találunk benne azok tollából, akik elég bátrak az utazásaikon szerzett élményeiket megírni a kiváló vizuális lehetőségeket kínáló oldalon.

Az oldal jelmondata is kifejező minden hely ezernyi történettl rendelkezik, némelyik a tiéd is lehet. A kísérlet valahol az urban storytelling és az utazási blogolás határán elhelyezkedő médiaforma, amely korábban ilyen formában nem létezett. 

Az egyediségét erősíti, hogy most épülő webshopja személyes ajándéktárgyakat kínál majd, amelyeket a felhasználók osztanak meg másokkal. Poszterek, speciális képeslapos és egyéb apróságok, amelyek valamennyit visszahozhatnak az utazók élményeire költött kiadásokból.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!