Gyere és építs velünk: Magyarországra érkezik a világhírű LEGO® Masters!

Gyere és építs velünk: Magyarországra érkezik a világhírű LEGO® Masters!
A világ számos országát már meghódította, idén ősszel pedig az RTL képernyőjére érkezik a LEGO Masters – egy látványos vetélkedő, amely garantált szórakozást nyújt az egész családnak.

Egy műsor, ahol a kreativitásnak csak a képzelet szab határt! A fergeteges építményekkel és különleges megoldásokkal teli vadonatúj vetélkedő magával ragadta már a közönséget világszerte – az Egyesült Államoktól Németországon át Kínáig a műsor nagy sikerrel ülteti le a képernyők elé a nézőket, a legfiatalabbaktól az idősebbekig.

Az izgalmakkal teli új műsor, amely a Banijay Rights formátuma, várja Magyarország legnagyobb LEGO rajongóit, hogy elképesztő alkotásokat építsenek a világhírű színes kockákból. A párban versenyző játékosok próbára teszik ötleteiket, kreativitásukat és precizitásukat annak érdekében, hogy elnyerjék a fődíjért járó pénznyereményt és ők legyenek az ország legtehetségesebb amatőr LEGO építők.

A versenyzők hétről hétre új kihívásokat kapnak, ahol lehetőségük nyílik megmutatni fantáziadús terveiket és technikai képességeiket, amelyeket a LEGO szakértő zsűri bírál el. A párosok hosszú órákon át dolgoznak, hogy minél különlegesebb alkotásokat építsenek kizárólag LEGO kockák segítségével. A játékosok minden adásban azért küzdenek, hogy lenyűgözzék bíráikat és eljussanak a fináléig, ahol egy páros elnyeri a LEGO Masters címet és a győztesnek járó 10 millió forintos fődíjat.

Gyere és építs velünk: Magyarországra érkezik a világhírű LEGO® Masters

Az RTL legújabb vetélkedője várja a LEGO rajongókat, jelentkezni a www.rtl.hu/legomasters oldalon lehet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: LEGO, RTL, média, tv műsor