Gryllus Dorka: ″Éltem én is nyitott kapcsolatban”

Gryllus Dorka: ″Éltem én is nyitott kapcsolatban”
Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél immáron 12 éve élnek boldog házasságban, ráadásul már kétgyermekes szülők. A színésznő korábbi kapcsolata azonban merőben eltért a mostanitól.

Szinte az egész országot meglepetésként érte, amikor a Reggeli műsorvezetője, Járai Máté és felesége, Járai Kira a Nyerő Párosban elárultak: nyitott házasságban élnek. Mindig is őszintén beszéltek a kapcsolatukról és arról, hogy nagyobb teret hagynak egymásnak, amelybe akár egy harmadik fél is belefér – az utóbbi időszakban azonban sok minden megváltozott közöttük, és annyira beleszerettek egymásba ismét, hogy feladták a nyitott kapcsolatot - írja a femcafe.hu. Ám a poligámia fogalma nem csak Kiráéknak ismerős, ugyanis mint kiderült, egy másik hazai sztár is megtapasztalta korábban, milyen, amikor egy harmadik vagy sokadik fél is belép a párkapcsolatba. Gryllus Dorka eddig sosem hallott magánéleti titkokról rántotta le a leplet: a Félvilág és az Ízig-vérig sztárja a Story magazinnak mesélt arról, hogy nem mindig élt monogám kapcsolatban.

A poligámia kérdésköre elég megosztónak számít hazánkban, Gryllus Dorka azonban azt vallja, szerinte mindenki úgy éli az életét, valamint úgy alakítja a kapcsolatait, ahogy az neki és a partnerének a legjobb. „Felőlem mindenki úgy él, ahogy akar. Senkit sem ítélek el, már csak azért sem, mert én sem voltam mindig monogám. Korábban éltem én is nyitott kapcsoltban” – kezdte a lapnak a 48 éves színésznő.

„Nem én kezdeményeztem a nyitott kapcsolatot. Volt olyan párom, aki azt mondta, hogy nagyon szeret engem, de ha ebből hosszú kapcsolatot szeretnék, akkor ne legyen hűségi fogadalom, mert akkor csak hazugságba kergetjük egymást” – mesélte Dorka, hozzátéve: végül úgy döntött, elfogadja a feltételeket.

„Működött, amíg működött, de nyilván nem vagyunk már együtt, úgyhogy valahol megbicsaklott ez a sztori. Ettől függetlenül elhiszem, hogy van olyan pár, akiknél jól működik a nyitott házasság” – magyarázta a művésznő, aki férjével, Kornéllal már egyáltalán nem tudná elképzelni ezt a felállást, ugyanis senkivel sem szeretne osztozkodni rajta.

A házaspár sosem gondolkodott még a nyitott kapcsolaton, sőt, még szóba sem került közöttük a téma. „Mondtam a férjemnek, hogy én meghalnék, ha megcsalna, és azt mondta, hogy ő is. Ennyivel le is zártuk a témát, szóval úgy tűnik, hogy a mi kapcsolatunkba most nem fér fél bele egy harmadik fél”. Dorka annak ellenére, hogy erősen kötődik a férjéhez, nem állítja sziklaszilárdan, hogy a jövőben ne gondolkodna majd másféleképpen a kérdésen – úgy fogalmazott, sosem lehet tudni, mit hoz az élet a későbbiek során.

A színésznő úgy tartja, a hűtlenséghez két fél kell, és tévhitnek tartja, hogy mindig a férfi az, aki félrelép. „Vannak nők is, akik nem monogám beállítottságúak, úgyhogy nem feltétlen evidens, hogy mindig a férfi a csalfa. Legfeljebb jobban van reprezentálva. De ha megnéznénk egy statisztikát, akkor nem tudom, kinek a javára dőlne el a sztori” – zárta gondolatait Dorka.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Gryllus Dorka