Glossi, magazin csináld magad

Glossi, magazin csináld magad
A Los Angelesben működő startuppal bárki képes online magazin előállításra. A Glossi tableteken és e-könyv olvasókon egyaránt élvezhető lapokat készít

Ne gond többé a színes magazin készítés. Egy amerikai startup, a Glossi arra vállakozott, hogy képes, színes, vídeós magazinok előállítására alkalmas keretrendszerrel bárki számára elérhetővé teszi a magazin készítés örömét.

Az egész rendszer kiválóan tervezett "newsstand" rendszerével a legjobb "home-made" magazinokat kínálja a felhasználónak, akik nem csak elkészíthetik az saját terméküket, de ha találnak rá vevőket értékesíthetik is az olvasóiknak.

Az új rendszer a tartalomgyártás új mérföldköveit lépte meg a napokban azzal, hogy a béta állapotból kilépett a nagyközönség elé. Az új fajta közösségi újságírás, a blogok mostantól saját tematikus lapokat helyezhetnek el a Glossi újságos standján.

Az eddig nehézkes PDF magazinokat válthatja le a technológiailag lényegesen egyszerűbb megoldás. A Glossi a tablet felhasználókra épít, illetve az e-könyv olvasók tömegeire azzal, hogy magazinjai ezeken is kiváló minőségben elvezhetők.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!