Gigantikus vízparti gasztro-kiadvánnyal nyitja a nyarat a Street Kitchen

Gigantikus vízparti gasztro-kiadvánnyal nyitja a nyarat a Street Kitchen
A nyári magazin mellé a csapat ezúttal egy egyedülálló, 32 oldalas melléklettel erősít, amelyben a Balaton, a Velencei-tó és a Dunakanyar legjobb vízparti gasztrohelyeit mutatják be. Azonban nem ez az egyetlen újdonság az SK háza táján, amely a KIDS és a FITT albrandekkel egészült ki.

Hatalmas fába vágta a fejszéjét a Fördős Zé szakmai vezetésével működő Street Kitchen csapata, amely minden télen és nyáron látványos gasztro magazinnal örvendezteti meg a közönséget. Szinte már közönségkedvencnek számít a magazinhoz mellékelt térkép, amely eddig nyaranta a Balaton környéki vendéglátóipari egységeket mutatta be. A csapat azonban most ennél is tovább ment és a korábbi formátumot lecserélve, a térképet egy 32 oldalas kiadvánnyá bővítette, melyben a Balaton mellett a Dunakanyar és a Velencei-tó 106 kiemelkedő gasztroegységét mutatják be, három térképen.

„Nem csak a magyar tengernél vannak elképesztően jó helyek, ezért az éves 'Felzabáltuk-túránkat' a Velencei-tóval és a Dunakanyarral bővítettük. Nyakunkba vettük a vízpartokat, és meglátogattuk azokat a helyeket, amelyeket nagyon szeretünk, rengetegen ajánlották vagy olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy nekünk is meg kellett győződnünk róla, ide tényleg érdemes betérni" – mondta Fördős Zé, akinek a Street Kitchen csapattagjaival együtt mindig óriási élmény a vendéglátóhelyek tesztelése.

Érték már meglepetések őket, hiszen volt, hogy a Balaton közelében találták meg az egyik legjobb sushizót vagy épp a Dunakanyarban az egyik legütősebb hamburgerezőt. Egyre több, változatosabb és minőségibb a hazai, vízparti gasztrohely, ezt igyekezett a Street Kitchen csapata bemutatni a nyári magazinhoz mellékelt 'Felzabáltuk a legjobb vízparti helyeket!' kiadványban. A magazinban a grillkajáktól a nudlis-tészta rovaton keresztül, egészen a fitt kaja receptekig minden megtalálható, amely teljesebbé teheti a nyári gasztroélményt. Azonban nem a május 28-án megjelent magazin az egyetlen újdonság a Street Kitchen háza táján. „A legkisebbekre gondolva elindítottuk a KIDS albrandet. Szakértői cikkek, gyermekdietetikus által adott hasznos infók és persze gyorsan, könnyen elkészíthető receptek. Itt minden a gyerekekről szól! Ám nemcsak rájuk, hanem az aktívabb életmódot folytatókra és az életmódváltókra is gondoltunk. Nekik hoztuk létre a FITT rovatunkat, ahol a követőink brutálisan finom fehérjedús, zsírszegény és cukormentes kajákat is bőven találnak" – tette hozzá Zé, aki ígéri: az év második felére is rengeteg újdonságot tartogat a csapattal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!