George Clooney és Julia Roberts a SkyShowtime-on

George Clooney és Julia Roberts a SkyShowtime-on
A Ticket to Paradise romantikus vígjáték kizárólag a SkyShowtime saját felületén lesz elérhető június 6-tól. ​

Az Oscar-díjas George Clooney és Julia Roberts ismét együtt a képernyőn. A filmben egy elvált párt alakítanak, Davidet és Georgiát, akik közös erővel próbálják megakadályozni, hogy fülig szerelmes lányuk ugyanazt a hibát kövesse el, amit egykoron ők. ​ A Working Title, a Smokehouse Pictures és a Red Om Films közös produkciója, a Ticket to Paradise egy romantikus vígjáték a második esélyek okozta édes meglepetésekről.

A Ticket to Paradise további szereplői: Kaitlyn Dever (Booksmart) David és Georgia lányát, Lilyt alakítja, Billie Lourd (Booksmart) pedig Lily legjobb barátját, Wrent. Maxime Bouttier Lily új vőlegényének szerepében jelenik meg (Meet Me After Sunset), Lucas Bravo Georgia fiatalabb barátját játssza (Mrs. Harris Goes to Paris).

Rendezte: Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, a Best Exotic Marigold Hotel filmek írója), a forgatókönyvet írta: Daniel Pipski (A Teacher társproducere). A Ticket to Paradise producerei: Tim Bevan (Darkest Hour, The Danish Girl) és Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) a Working Title-től, illetve Sarah Harvey (The Best Exotic Marigold Hotel, In Bruges társproducere) és Deborah Balderstone (Palm Beach, Gone).

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!