Gáspár Laci öltáncot kapott az Activityben, Bódi Slyvi pedig meztelenül rekedt a szabadban

Gáspár Laci öltáncot kapott az Activityben, Bódi Slyvi pedig meztelenül rekedt a szabadban
Az Activity 10. adásában több izgalmas sztori is kiderült a hírességekről, így például az is, hogyan került meztelenül a háza elé Bódi Sylvi, valamint az is, hogyan reagál Gáspár Laci, ha az egyik játékostársa az ölébe pattan.

A vetélkedő legújabb részében Lakatos Márk, Tóth Zolkó, Lovács László, Bódi Sylvi, Gáspár Laci és Kármán Odett játszottak az 5 millió forintért, Ábel Anita pedig játékmesterként irányította az estét.

A játékok előtt Bódi Sylvi meghitt történetet osztott meg mindenkivel: karácsony éjjelén ruha nélkül kísérte le kedvesét a háza elé. Arra azonban nem számított, hogy becsapódik mögötte az ajtó és meztelenül kint reked a szabadban.

Ezek után indulhattak az összecsapások. Annak ellenére, hogy Gáspár Laci először nem akart részt venni a Kéjpadon elnevezésű kihívásban, végül neki sikerült a legjobban megzavarni Lovász Lacit a körülírásban. Laci úgy olvasott, hogy mellette semmi mást nem lehetett hallani.

Utána viszont pont Lacinak kellett ugyanabban a székben ülve kitartania. Bódi Sylvi az egész testét bevetette, hogy elterelje az énekes figyelmét, aki a játék előtt csak annyit mondott: „Ha beül az ölembe, pár percig nem állok fel onnan”.

Bódi Sylvi öltáncot adott Gáspár Lacinak

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Activity, RTL, tv műsor