G.w.M exe őszintén vallott az elmúlt időszak nehézségeiről

G.w.M exe őszintén vallott az elmúlt időszak nehézségeiről
Nagy Melanie neve az elmúlt időszakban kéretlenül is sokat forog a médiában. Nem telik el úgy nap, hogy ne olvasnánk róla valamilyen vonatkozásban, még ha az kizárólag csak egykori párja szájából, vagy éppen tollából származik is. A nyilvános megaláztatást is diplomatikusan tűri, elsősorban gyermekei érdekében, ám a bíróságon nem fogja hagyni magát.

„Amikor a gyermekeink megszülettek, úgy indultam neki, hogy most háttérbe szorulok, mert a gyereknevelésre fókuszálok. Szerettem volna úgy alakítani az életünket, hogy minél több időt töltsek a gyerekekkel, amíg ilyen picikék, és kitolni azt az időt, amikor visszaállok a munkába. Akkor úgy terveztem, hogy ha bölcsisek, óvodások lesznek, akkor igyekszem ugyanott folytatni, ahol abbahagytam. Ez most is így gondolom, csak megváltoztak a körülmények. Amikor kirobbant ez az egész, és szembesültem azzal, hogy a volt párom külön úton szeretné folytatni az életét, akkor jöttem rá, hogy nekem azonnal munkát kell találnom. Az anyagi nyomás nagyon erős, és két pici gyerekkel ez a legaggasztóbb. Korábban is egyedül vittem a háztartást és a gyerekeket, de mivel közben dolgozni kezdtem, egyensúlyozni kell a feladatok között. A munkám vagy a háztartással kapcsolatos dolgok nagy részét igyekszem éjszaka elvégezni, hogy a gyerekektől ne vegyek el időt. Emellett ami most igazán nehéz, az a megváltozott élethelyzet lelki része” – mondja Nagy Melanie a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban, amelyet a femcafe.hu szemlézett.

Ehhez párosul az a gyűlöletáradat, amit a másik fél generál. Melanie nehezen tudja eldönteni, hogy nyilvánosan reagáljon-e erre vagy sem. „Olyan ember vagyok, aki próbálja a hátterét vagy a motivációját megérteni a dolgoknak, de már elengedtem, nem keresem, mi áll ennek a hátterében. Arra a döntésre jutottam, hogy bármit mond, bármilyen kritika ér, muszáj hallgatni, csöndben maradni. Nem a külvilág felé szeretnék bizonygatni bármit is, nekem az a fontos hogy a családom, a gyerekeim ebből mit éreznek, ők tudják, hogy a vádakból mi igaz és mi nem. Eljön az a pont, amikor el kell fogadni azt, hogy ebben a helyzetben nincs más lehetőségünk, mint mondjuk a hatóságokhoz fordulni, és tőlük segítséget kérni. Én azon az állásponton vagyok, hogy én nem a népnek bizonygatni az igazam, hanem a bíróságon fogom megtenni. Ezek után jöjjön bármilyen döntés, azt el fogom fogadni. Egyébként ez annyira kellemetlen dolog, mert a szívem szerint beszélnék róla, de az eszem mást mond. Anyaként, nőként mégiscsak van ennek a szituációnak egy üzenete, amit vállalnék akkor is, ha nem egyedülálló anya lennék: a gyerekeknek igenis szüksége van anyukára és apukára, bármilyen élethelyzet is legyen. Teljes mértékben el kell utasítanom azt, hogy én bármilyen mértékben is akadályoznám az apukát abban, hogy a gyerekekkel legyen. Még az időbeosztására, életritmusára is tekintettel vagyok” – hangsúlyozza Nagy Melanie a műsorban. Íme a teljes beszélgetés:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: G.w.M, Nagy Melanie