Fontos újításokat jelentett be a Network4 az NFL közvetítésekről

Fontos újításokat jelentett be a Network4 az NFL közvetítésekről
Elindult a Profi Amerikaifutball-bajnokság, az NFL 103. szezonja, a Network4-csoport pedig a látványos sportág minden izgalmas pillanatát megmutatja. A médiacég a 2022/2023-as idény NFL alapszakaszából 100 mérkőzést közvetít élőben, és a szokásoknak megfelelően a magyar nézők a rájátszás minden mérkőzését láthatják majd. A rajongók a hét egyetlen napján sem maradnak néznivaló nélkül, ami páratlan a sportág hazai történetében.

A péntek hajnalban kezdődött bajnokság meccseit az ARENA4 televízión és az ARENA4+ streaming szolgáltatáson adják élőben, a fordulók mérkőzései pedig a lefújást követően azonnal felkerülnek az online felületre visszanézhető formában. Fontos, a nézői igényeket kiszolgáló újítás ez, hiszen hajnalban sokan nem tudják élőben követni a meccseket, azonban szívesen megnéznék azokat később.

Az amerikai foci rajongói az új idényben minden nap izgalmas tartalmakhoz férnek hozzá az ARENA4-en és az ARENA4+-on. Hétfőn hajnalban a Sunday Night Football meccseit, keddenként a Monday Night Football eseményeit láthatják. Az eddigi focimentes napon, szerdán NFL Overtime címmel új, kétórás összefoglaló műsor érkezik az előző játékhét összes izgalmas pillanatával, touchdownjával. Csütörtökönként jön az NFL Gameday, a liga hivatalos, egyórás összefoglalója és az NCAA, vagyis az egyetemi bajnokság összefoglalója. Szombatonként az NCAA mérkőzéseké a képernyő. Vasárnap az NFL Countdown, a forduló beharangozó stúdióműsora, két élő mérkőzésközvetítés és a RedZone, a körkapcsolásos műsor érkezik. (Utóbbi kizárólag az ARENA4+ kínálatában.)

A rajongók jellemzően elkötelezettek, mélységében érdekli őket az NFL, emellett pedig magasan kvalifikált, fiatal, A-kategóriás rétegről van szó.

"Az NFL Overtime az előző forduló teljes összefoglalója: Az összes touchdown, minden nagyjáték, minden mérkőzésről, majdnem két órában. A Gameday is hasonló műsor, mégsem nevezhetjük összefoglalónak, inkább az események drámai dokumentálásának. Az NFL Overtime-nak köszönhetően egyetlen rajongó sem marad le semmiről, ami a forduló mérkőzésein történt. Ilyen még soha nem volt Magyarországon, de jól mutatja, hogy az NFL népszerűsége hazánkban is elért arra a szintre, hogy megérdemli ugyanazt a körítést, amit a top labdarúgó bajnokságok évtizedek óta megkapnak" - mondta Kun Zsolt, a Network4 vezető NFL-kommentátora.

Az első két játékhéten a Network4 a következő mérkőzéseket közvetíti:

1. hét

09.09. 2:20

Los Angeles Rams - Buffalo Bills

09.11. 19:00

Miami Dolphins - New England Patriots

09.11. 22:25

Arizona Cardinals - Kansas City Chiefs

09.12. 2:20

Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers

09.13. 2:20

Seattle Seahawks - Denver Broncos

2. hét

09.16. 2:20

Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers

09.18. 19:00

New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers

09.18. 22:25

Dallas Cowboys - Cincinnati Bengals

09.19. 02:20

Green Bay Packers - Chicago Bears

09.20. 1:15

Buffalo Bills - Tennessee Titans

09.20. 2:20

Philadephia Eagles - Minnesota Vikings

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Network4, NFL