Folytatódott a Villampia Hete

Folytatódott a Villampia Hete
A Villampia Hetének második napja tornával kezdődött: a Merci által tartott testedzés azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Aztán az evezőpadon kellett teljesítenie Moh-nak, Bálintnak és Robinak, Merci pedig RSG gyakorlata során döbbent rá, hogy van olyan képessége, amiről eddig még ő maga sem tudott. Ezalatt véget ért Virág száműzetése, így visszatérhetett szerelmével a hálóba – az ágyukat a villatársak nagy örömére avatták fel. Dani egyébként a szívére vette, hogy barátnője felhőtlenül bulizott nélküle, és ennek hangot is adott, Virág pedig úgy érzi, hogy Merci őt viszi ki párbajozni, és emiatt egyre jobban fél a közelgő megmérettetéstől - írják.

A @valovilagrtl TikTok csatornán és játékosok @vv10[játékosnév] formulát követő hivatalos Instagram profiljain túl további VV10pbBB tartalmak a ValóVilág10 powered by Big Brother Facebook és Instagram oldalán, ahol érdemes figyelni a SPOILER ALERT matricával ellátott story-kat is, ugyanis megmutatjuk amit eddig még nem! Azt, hogy mi történik éppen aktuálisan a Villában!

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!