Folytatódik a Napi.hu átalakítása

Folytatódik a Napi.hu átalakítása
Szervezeti változásokkal teszi hatékonyabbá az Indamedia gazdasági magazinjának átalakítását.

Az Indamedia Csoport a közelmúltban jelentette be gazdasági magazinja, a Napi.hu tartalmi és formai megújítását. A lap újrapozicionálásának célja, hogy a döntéshozókat, valamint a gazdaság iránt érdeklődők szélesebb körét is elérje, és ezzel az eddiginél is erősebb piaci pozíciót szerezzen.

A lap átalakítása kapcsán a tartalmi stratégia megalkotása, valamint az ezt támogató hatékony szerkesztőségi munka kialakítása volt az elsődleges feladat. Ennek megszervezésével üzlet- és tartalomfejlesztési igazgatóként Dr. Illisz Lászlót bízta meg a cégcsoport, aki egészségi állapotára hivatkozással felmentését kérte.

Dr. Illisz László távozását követően, a Napi.hu fejlesztésének zökkenőmentes folytatása érdekében, az Indamedia Csoport Igazgatósága a szerkesztőségi feladatok átszervezéséről határozott. Ennek megfelelően az átalakítás stratégiai szinten továbbra is Mucsányi Marianna, az Indamedia Csoport tartalomfejlesztésért felelős vezetőjének irányítása mellett folytatódik.

A lap megbízott főszerkesztői feladatainak ellátására Németh Tamást kértük fel, aki korábban, többek között az Index, a Világgazdaság, valamint a Hír TV munkatársa volt. A szerkesztőség hat munkatársával pedig – a megújult tartalmi koncepció figyelembevételével – az Indamedia kezdeményezte szerződésük felbontását.

A Napi.hu az Indamedia Csoport meghatározó gazdasági magazinja, amelynek fejlesztése az olvasói és hirdetői igények maximális figyelembevételével történik. A tervek szerint a gazdasági magazin jövő év első felében megújult külsővel és a jelenleginél is szélesebb tartalomkínálattal számol be gazdaságot és piacot érintő aktuális kérdésekről.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Napi.hu, Indamedia