Folytatódik Az ugrás Gundel Takács Gáborral

Folytatódik Az ugrás Gundel Takács Gáborral
Újabb játékosok érkeztek, hogy meghódítsák a grandiózus hidat Gundel Takács Gábor beugratós kvízműsorában, Az ugrásban. Folytatás minden hétköznap este az RTL műsorán.

Gundel Takács Gábor a büfébe is leszaladt a játékos kedvéért?

Az ugrás játékosának, Balázsnak a harmadik szinten többféle állítással kellett szembenéznie, melyek közül az egyik egy finom édességre vonatkozott. A képviselőfánk kiemelt fontosságú a srác életében, így Balázs nagy magabiztossággal vetette rá magát az egyik állításra, ráadásul jutalmul még Gundel Takács Gábor is felajánlott neki valami értékeset.

 

„Mi lett volna, ha ezt a játékot is bikiniben játszod?” – Gundel Takács Gábort megihlette az egyik játékos

Anna még a műsor elején elárulta, hogy egyszer bikiniben ment el síelni barátnőjével. Gundel Takács Gábor ezen annyira meglepődött, hogy amikor a játékos a hídra lépett, a műsorvezető újra felhozta a témát.

 

Gundel Takács Gábor bocsánatot kért Az ugrás egyik játékosától

Voltak olyan állítások, amiben Áron teljesen biztos volt, másokon pedig szeretett volna hamar túllendülni, ami Gundel Takács Gábor „luxus volt”. A műsorvezető azonban bocsánatot kért a játékostól, miután végighallgatta a srác magyarázatát.

 

„Többet járok hozzád, mint a közértbe” – Gundel Takács Gábor számon kérte a kapitányt a kieső játékosok miatt

Az ugrás játékosai sorra potyogtak a mélybe, miután kitartóan rossz állításokra ugrottak. A harmadik kieső után Gundel Takács Gábor már csak egyetlen dolgot tehetett: a csapat kapitányánál kereste a választ. Mi történt?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Az ugrás, RTL, média