Földes András távozik a Telextől

Földes András távozik a Telextől
A Média1-nek az újságíró azt mondta, hogy reméli, hamarosan máshol feltűnhet a riportjaival.

Földes András 22 évvel ezelőtt kezdett az Indexben, majd a tömeges távozások után a Telex alapító stáb tagja lett, innen távozik most – értesült a Média1.

A Pulitzer-díjas újságíró azt mondta, közös megegyezéssel megy el a laptól, ugyanis az a videós irány, amit ő képvisel, és az a klasszikus hívideó, amit a Telexnél inkább preferálnak, eltér egymástól.

„A távozásommal megnyílik a tér az előtt, hogy ezt a munkát valahol máshol tovább folytassam a későbbiekben” – nyilatkozta Földes a Media1-nek.

Azt még nem tudja, hogy hol folytatja a pályáját, de szerkesztőségben szeretne a továbbiakban is dolgozni. Jelenleg egyeztetéseket folytat arról, hogy három nagyobb elkészített riportja hol jelenhetne majd meg.

Dull Szabolcs, a Telex főszerkesztője a hírportálnak azt mondta: „Többféle konstrukciót próbáltunk ki, hogy milyen módon tudunk együtt dolgozni, de most úgy döntöttünk közösen, hogy külön válnak az útjaink, mert nem találtuk meg a legjobb együttműködési módot, de sajnáljuk, hogy így alakult.”

(kreativ.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!