Fokozódik a feszültség a celebek között!

Fokozódik a feszültség a celebek között!
A sikertelen Kincskeresés komoly feszültséget okozott Veca és Feri között. A táborban pedig pedig a vita folytatódott, amibe Rita is beszállt.

A rejtélyes bokorember elcsente a celebek ételét A játékosok az igazak álmát aludták, és nem is sejtették, hogy az éj leple alatt megfosztják őket a nehezen megszerzett tápláléktól. Reggel döbbentek csak rá, hogy megfogyatkozott a készletük.

„Lehet, pár nap múlva jobban beindítja a fantáziámat” – Múcska Gergőt lenyűgözték Molnár Nini mozdulatai A srácok reggel tátott szájjal bámulták Ritát és Ninit, akik egy tornával indították a napot. „Én ilyet az életben nem láttam” – álmélkodott Gergő, és Fecónak is megvolt a véleménye: „Minden reggelt így kéne indítani”. 

Frohner Fecó transzba esett játék közben A celebek vakon tapogatóztak a kincsszerzés közben, és mivel fogalmuk sem volt, mik rejtőznek előttük a dobozokban, kiáltozásokból sem volt hiány. Sebestyén Balázs nem is tudta szó nélkül hagyni Fecó reakcióit.

„Hagyj, kérlek!” – Janicsák Veca kiakadt Tallós Rita miatt Veca és Feri összefeszültek a mai játék közben, amit Rita sem tudott szó nélkül hagyni. Az énekesnő gyorsan dühbe gurult, hiszen egyáltalán nem értette, Rita miért avatkozik közbe a konfliktusukba. „Nem bírom a feszültséget, én már kinőttem ebből” – mondta Veca.

„Nagyon cuki, imádom” – Nini érez valamit Gergő iránt? Miután Nini és Gergő összebújtak éjszaka, Veca kérdőre vonta a lányt, aki ekkor kendőzetlenül bevallotta az érzéseit. Vajon hamarosan megalakul a tábor első szerelmespárja?

„Tiszta szaros a kezem” – Vanda és Curtis kiállták a Bátorságpróbát A nézők szavazatai alapján ezúttal Vandának és Curtisnek kellett szembenézniük a félelmeikkel, és ezúttal sem úszták meg szárazon a feladatot.

„Lötyög a kezemben az ürülék” – Frohner Fecót kirázta a hideg Merci és Fecó kénytelenek voltak mások után kiüríteni a tábor illemhelyiségét. Az ürülékkel teli vödröt bevitték a dzsungelbe, és egy gödröt is ástak, hogy eltemessék a tartalmát. „Ezt betudnám egy bátorságpróbának is. Ne tudjátok meg, milyen érzés ez!” – hüledezett Fecó, és Merci sem bírta magában tartani az érzéseit: „Ez undorító!”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!