Fogadj a szerelemre! címmel új napi dating show indul a Super TV2-n!

Fogadj a szerelemre! címmel új napi dating show indul a Super TV2-n!
Hamarosan vadonatúj, látványos napi dating show indul a Super TV2 műsorán. A Money or Love – Fogadj a szerelemre! más szemszögből közelíti meg a párkeresés folyamatát. A lányok és a fiúk exkluzív környezetben próbálják megtalálni az igazit, ahol megérzéseikre, az erejükre és az eszükre is szükségük van. A Karib-térségben zajló kalandba ráadásul a nézők is aktívan beleszólhatnak majd. A Money or Love háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz.

Hamarosan hatalmas kaland veszi kezdetét a Karib-térségben, ahol a Super TV2 vadonatúj produkciója, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! epizódjai forognak majd. A vadonatúj napi dating showban a szereplőknek nem lesz egyszerű dolguk, hiszen heteken át amellett, hogy randiznak, különböző játékos feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy egyre közelebb kerüljenek választottjukhoz, na meg a 10 millió forintos fődíjhoz.

„Ilyen nagyszabású, több hónapig tartó napi műsort tengerentúlról nem forgatott még senki kábelcsatornára. Egy olyan produkcióról van szó, amelybe a nézők is interaktívan beszólhatnak, befolyásolva, hogy a szereplők közül ki essen ki. A formátum érdekessége, hogy míg az ilyen produkciókban általában összeeresztik a résztvevőket, ebben a fiúk és a lányok külön laknak, még azért is meg kell küzdeniük, hogy beszélgethessenek egymással. Elég sok kitartásra, taktikára, rafináltságra is szükségük lesz a fizikai erőpróbák és különböző küldetések mellett. A műsort a Karib-tengeren rögzítjük, úgyhogy elég látványos képsorokat láthatnak a Super TV2 nézői" – árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A párkeresés nem csak szórakozásból áll majd, a szereplők egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra. A szerelem útvesztőjében Demcsák Zsuzsa kalauzolja majd őket. A lányok és fiúk bár külön élnek, konfliktusokból így sem lesz hiány. E mellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan belenyúlhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről. A tét hatalmas, a szerelem és a boldogság megtalálása mellett a fődíj 10 millió forint.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Super TV2, műsor