Fergeteges koncertet adott Rúzsa Magdi!

Fergeteges koncertet adott Rúzsa Magdi!
Remek formában van a háromgyermekes énekesnő.

Rúzsa Magdi februárban adott életet hármasikreinek, most pedig – mintha mi sem történt volna – fergeteges koncertet adott a debreceni Campus Fesztiválon. A 36 éves énekesnő felszántotta a színpadot, először önállóan, majd a Halott Pénzzel együtt – számolt be a Tények Plusz, melyet az nlc.hu szemlézett.

Rúzsa Magdi először turnézik azóta, hogy megszülettek az ikrei. A Tények Plusz arról faggatta a debreceni fellépése előtt, hogyan marad ideje koncertezni a három kisbaba mellett. “Azt nem tudom mostanában elmondani magamról, hogy túl kipihent lennék vagy, hogy unatkoznék. (…) Mindig azt érzem, hogy a színpad az a hely, ahol nagyon magabiztos lehetek, ahol uralni tudom a helyzetet, ahol a legbiztosabb vagyok talán az életemben. (…) Én vártam is, hogy ez is visszajöjjön az életembe” – vallotta be.

Az énekesnő szerint a kisbabái akkor lesznek igazán boldogok, hogy ha ő is nagyon boldog. “A másik dolog (…) pedig, amire nem mindenki gondol: ez egy 25 fős stáb, ahol mások is dolgoznak, ahol szintén a csapatnak is vannak gyerekeik. És én azt gondolom, hogy valahogy felelősséggel tartozom a munkatársaim iránt is, hogy itt azért számítunk minden évben arra, hogy van egy szezon, van egy turné, amivel járjuk az országot” – mesélte.

Jelenleg remek formában Rúzsa Magdi. “Én előtte rengeteget sportoltam, (…) aztán megérkezett három kis manó, akik rengeteg energiát kivesznek belőlem, és anyatejesek, így amit beviszek, az gyakorlatilag nekik jár. Én nem csinálok semmit, csak etetem a gyerekeimet” – mondta nevetve.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!