Félmilliós nézettséggel búcsúzott A Tanár

Félmilliós nézettséggel búcsúzott A Tanár
Továbbra is az RTL Klub volt a legnézettebb főműsoridős csatorna a 18-49 évesek körében és csoportszinten is az RTL Magyarország vitte a hetet főműsoridőben.

Az elmúlt héten az RTL Magyarország 29%-os lineáris SHR-rel nyerte a főműsoridőt a fő célcsoportban (TV2: 27,5 % SHR). 13,9%-os lineáris közönségarányával az RTL Klub volt a 18-49 évesek körében a legnézettebb csatorna főműsoridőben.

Az RTL Híradó átlagosan 22,3%-os közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében, míg a teljes lakosságban átlagosan 748 ezren követték figyelemmel a 18 órakor kezdődő élő hírműsort. A Fókusz is remek számokat produkált: a hétköznap esténként élőben jelentkező infotainment magazin átlagosan 18,7%-os lineáris közönségaránnyal futott a fő célcsoportban. A hírműsorokhoz kapcsolódó shortformok az rtl.hu oldalon is kiemelkedően teljesítettek (az RTL Híradó 116 ezer, míg a Fókusz 110 ezres videóindítást generált az elmúlt héten).

Szombat este befejeződött A Tanár című saját gyártású sorozat. A negyedik, záró évad 14,8%-kal és több mint félmillió nézővel búcsúzott a nézőktől, míg a teljes évad 13,7%-os átlagos közönségaránnyal futott a fő célcsoportban. A záró évad a 13-29 évesek körében 16,3%-os lineáris SHR-rel futott. A sorozat 4. évada online is népszerű volt: több mint 400 ezer videoindítást generált az RTL Most oldalán.

A hétköznap estéken a Keresztanyu továbbra is kiemelkedő, 16,8%-os nézettséget szállított. A hét legnézettebb filmje ezúttal is az RTL Klubon futott: a vasárnapi Bosszúállók 12,3%-os lineáris SHR-t ért el. 4,8%-os közönségarányával a Film+ továbbra is a harmadik legnézettebb csatorna a fő célcsoportban. A legnézettebb kábeles tartalom a Coolon futott: a kedd esti A mi kis falunk epizód 8,6%-os lineáris közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!