Fejbe lőtte magát a meggyilkolt influenszer vőlegénye

Fejbe lőtte magát a meggyilkolt influenszer vőlegénye
Brian Laundrie öngyilkosságot követett el Gabby Petito halála után.

Öt héttel azután, hogy megtalálták a 23 éves férfi maradványait, az FBI hivatalosan is öngyilkosságnak minősítette Laundrie ügyét. A törvényszéki vizsgálat megállapította, hogy a fejét ért lövés okozta a fiatal halálát, akit hónapokig körözött a rendőrség menyasszonya, Gabby Petito meggyilkolásának ügyében – írja a People nyomán a hirado.hu.

A 22 éves Gabby eltűnését szeptember 11-én jelentették be szülei, miután augusztus vége óta nem adott magáról semmilyen életjelet. Az FBI szeptember 21-én hivatalosan is gyilkosságnak minősítette Gabby ügyét, miután egy wyomingi erdei kemping közelében igazoltan az ő megfojtott holttestét találták meg szeptember 19-én.

Brian egyébként kedvese autójával utazott haza a közös wyomingi erdei sátrazás után, és szüleinél húzta meg magát, majd szeptember 14-én kocsiba ült és a közeli 25 ezer hektáros mocsaras természetvédelmi területhez hajtott. A férfi ellen hajtóvadászat indult, de egészen október 20-ig nem találták a nyomát. A részleges emberi koponyára több mint egy hónapnyi eredménytelen kutatás után bukkantak rá a Carlton rezervátum egy korábban vízzel borított mocsaras részén, a szakértő pedig megállapította, hogy Laundrie több hete hunyt el.

Briant soha nem vádolták meg gyilkossággal, de szokatlan viselkedése és eltűnése miatt, a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene.

Mint kiderült, Gabby Petito és Brian Laundrie kapcsolata látszatboldogság volt. A pár, akinek YouTube- és Instagram-oldalait is százezrek követték, feltöltött tartalmaik szerint boldogok voltak és fülig szerelmesek, azonban azóta árnyaltabb a kép. Rendőrségi dokumentumok szerint augusztus 12-én Utah államban kihívták a rendőrséget a hangosan vitatkozó párhoz, ahol állítólag Gabby Petito sírva panaszolta el, hogy erőszakosan bánt vele Brian Laundrie, de feljelentés nem történt. A rendőrségi feljegyzésekből az is kiderült, hogy a 911-et tárcsázó szemtanú látta, ahogy Laundrie megüti a menyasszonyát, és ezután hívott segítséget. Mindezek mellett a pár Insidernek nyilatkozó barátai szerint kapcsolatuknak sok mélysége és magaslata volt, és mindig drámáztak valamin, melynek fő oka Brian féltékeny természete volt.

A család életre hívta a Gabby Petito alapítványt, melynek célja, hogy az eltűnt gyerekek visszakerülhessenek a családjaikhoz. Az alapítvány az októberi adatok szerint, már több mint 41 millió forintnak megfelelő dollárt gyűjtött össze, mely a Gabby nevével fémjelzett ösztöndíjalapba kerül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: influencer