Fehér Holló lett a Farm VIP nyertese

Fehér Holló lett a Farm VIP nyertese
Tegnap este végéhez ért az TV2 gazdálkodós realityje, a Farm VIP. A döntő sok izgalmas pillanatot tartogatott. A győzelemnek végül Fehér Holló örülhetett.

Dupla epizóddal ért véget tegnap este a Farm VIP második évada, mely számos fordulatot tartogatott a nézőknek és a játékosoknak egyaránt. Az elődöntőben Fehér Holló, Buzás Dorottya és Kammerer Zoltán versenyeztek egymással. Az első rész végén Kammerer Zoltán búcsúzott a döntőtől egy erőpróba-feladat után, így a végjátékban Holló és Dorottya állt ki egymás ellen.

A döntőben aztán számos ügyességet, logikát, állóképességet és kitartást igénylő feladatot teljesítettek a versenyzők. Kellett például libákat terelni, krumplit pucolni, szalmabálát görgetni és tojásokat keresni.

Bár először úgy tűnt, hogy az egykori Exatlon-játékos, Dorottya jobban veszi az akadályokat, végül Fehér Hollónak sikerült először megkongatni a győzelmet jelző harangot, így a fiatal zenész 12 millió forinttal térhetett haza, hiszen a 11 milliós fődíj mellé egy korábbi feladatban már szerzett magának 1 millió forintot.

 

A 24.hu és az nlc.hu már azt is megírta, mire költi majd a nyereményt Holló:

„Nincs konkrét dolog, amire költenék, inkább csak gyűjtöm. Szeretnék majd később egy lakást és egy autót. A munkám fejlesztésére, a zenekaromra, a stúdiómra fordítok egy kisebb összeget, illetve nézegetem a befektetéseket. Próbálom előteremteni azt, amit annak idején a szüleim nem tudtak” – árulta el a győztes az nlc.hu-nak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!