Februárban érkezik a South Park 25. évadja

Februárban érkezik a South Park 25. évadja
Hosszabb böjt és pár különkiadás után végre teljes évaddal térnek vissza a nyomdafestéket nem tűrő kisiskolások. Februártól a Comedy Central nézői is bekapcsolódhatnak a többszörös Emmy-díjas sorozat, a South Park 25. évadjába, mindjárt az amerikai premiert követő héten. A rajongóknak pedig ezen túl sincs okuk aggodalomra, hiszen az alkotók, Matt Stone és Trey Parker már aláírtak egy 900 millió dolláros szerződést, mellyel a sorozatot a 30. évadig meghosszabbíthatják.

2022-ben immáron 25 éve szórakozhatunk a bátor és szókimondó általános iskolásokon, akik már biztosan megérik a 30. szezont. A széria ráadásul 14 különkiadással is kiegészül a Paramount+ streaming-platformján. Az animációs vígjáték hat epizóddal tér vissza a tengerentúlon február 2-án, szerdán, a mérföldkőnek számító premier alkalmából. Ezt követően heti epizódok következnek, a legutóbbi 2019-es teljes évad óta először. A Comedy Central magyarországi csatornáján várhatóan az amerikai premier után egy héttel láthatják a nézők a friss epizódokat.

Az 1997 augusztusában indult rajzfilmsorozat, amely egyedi polgárpukkasztó stílusával robbant be a köztudatba, az évek alatt semmit sem vesztett népszerűségéből. Töretlenül vezeti a nézettségi listákat és viszi haza a különböző díjakat, ráadásul a South ParQ: Oltásügyi különkiadás a csatorna számára az idei év első számú televíziós közvetítése volt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!