Február 28-án tér vissza az Apatigris

Február 28-án tér vissza az Apatigris
Az RTL Most+ felhasználói már a televíziós premier előtt egy héttel megtekinthetik a sorozat első részét az online platformon és a folytatásban is egy héttel hamarabb érkezik a soron következő rész az RTL Most+ felületére.

A második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigris színészgárdájához Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet.

Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született. A két javíthatatlan romantikus a fiatal családosok gondjaival küzd és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen.

A legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével és most új párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba.

A legidősebb Labanc-lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni - írják.

Az Apatigris magyar írók tollából született alkotás, az RTL Klub és a sorozat gyártásáért is felelős Paprika Studios közös fejlesztése.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: média, RTL Klub