Erotikus videó terjed az X-Faktor énekesnőjéről

Erotikus videó terjed az X-Faktor énekesnőjéről
Még csak 17 éves volt, amikor szexvideót készített róla az akkori barátja a tudta nélkül.

Nem bírja tovább a gúnyolódásokat, a megaláztatást és a támadásokat a tavalyi X-Faktor harmadik helyezettje, Ferenczi Kamilla. Egy 5 évvel ezelőtt készült erotikus videó terjed róla az interneten, amelyet még a barátja készített titokban a beleegyezése nélkül - írja az nlc.hu.

Kamilla most úgy döntött, hogy megelőzi a találgatásokat és a közösségi médiában közzétett videója után a Fókusznak mesélt a szexvideóról.

“Nekem az első párkapcsolatom 2017-ig tartott. Ez a videó akörül készülhetett. Sajnos erre a videóra nem emlékeztem, másnap láttam, hogy a telefonomból én küldtem át az illetőnek, a páromnak. Szerintem ki lett használva a szeretetem, visszaéltek ezzel. Úgy gondolom, akkoriban hibát nem követtem el, mert szerelmes voltam, egy kapcsolatban voltam, ami 3 évig tartott” – vallotta be az egykori x-faktoros, aki úgy véli, valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lehetett, amikor a videó készült, mert ő erre nem emlékszik. “Miután szakítottunk, elkezdte mutogatni másoknak: osztálytársaknak, barátoknak, ismerősöknek” – tette hozzá.

A pikáns videó tehát már 2017-ben eljutott néhány emberhez, de mivel akkor Kamilla még nem volt ismert, nem foglalkoztak a felvétellel. Két hete azonban újra elkezdett terjedni a neten a szexvideója, amelyet azóta már több ezren is láthattak. “Próbáltam túllépni rajta, és úgy láttam, a leghelyesebb döntés az, ha én állok ki mindenki elé és én mondom el, és nem kérek azokból a kommentelőkből, akik csak tönkre szeretnének tenni” – indokolta lépését Kamilla, aki két héten át ki sem mozdult otthonról, annyira szégyellte magát. Most már a szüleit is beavatta a történtekbe, akik végig kiálltak mellette.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!