Erős játékost küldött el a Guazabara törzs

Erős játékost küldött el a Guazabara törzs
Daninak a Holtak szigetére kellett távoznia, miután a törzs többsége úgy döntött, hogy nem folytathatja velük tovább a játékot.

A csütörtöki adás előzetese: Járai Máté hátat fordít a celebeknek? (09.23.) Eddig tartott a celebek összetartása? Részletek csütörtökön 21:15-től a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Adásrészletek: Szövetkezés helyett összebalhézott egymással Dani és Zsófi! Az egyesülés után sem csillapodtak a civilek közti nézeteltérések, hiába szerettek volna összefogni a celebek ellen a közelgő Törzsi Tanácson.

„Nem rád akarunk szavazni!” - Kabát hazudott Daninak? Dani a Törzsi Tanács előtt félrehívta Kabátot, hogy meggyőzze őt legújabb tervéről, Peti pedig ígéretet tett a srácnak.

Máté kijátszotta az amulettjét a Törzsi Tanácson! A Guazabara törzs első Törzsi Tanácsán Járai Máté duplán szavazhatott, így az egyik játékosnak hat szavazattal kellett elbúcsúznia társaitól.

Rózsa került a célkeresztbe Dani kiesése után! A celebek notórius hazudozónak tartják Rózsát, de a lánynak is megvan a véleménye a többiek taktikájáról.

Dani óriási hibát követett el Evelin szerint! Dani megérkezett a Holtak Szigetére, ahol Evelin rávilágított, hogy mit szúrt el a srác a Törzsi Tanács előtt.

Új gazdára talált a védettségi nyaklánc! A játékosoknak a tűzzel és a vízzel is meg kellett küzdeniük a védettségi játékon, azonban csak az egyikük győzhetett.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub