Emlékezetes belépők és könnyek a Házasodna a gazda első adásában

Emlékezetes belépők és könnyek a Házasodna a gazda első adásában
A Házasodna a gazda első részében Gergő gazda és József gazda ismerkedett meg azokkal a hölgyekkel, akiket a levélbontás után választottak segítőikkel. Volt, aki quadon, és olyan is volt, aki lóháton érkezett a gazdához, de a bemutatkozásuk sem volt mindennapi. Gergő gazdánál a lányok már most féltékenyek lettek egymásra, József gazdát pedig annyira megviselte, hogy a tíz nőből csak néggyel folytathatta az ismerkedést, hogy könnyeivel küszködve Istenhez fohászkodott segítségért.

„Annyira szomjazom erre a nőre!” – József gazda kiválasztotta jelöltjeit

Miután József gazda elolvasta a neki címzett leveleket, segítőjével kiválasztották azokat a jelölteket, akikkel szeretne jobban megismerkedni. A randevúk előtt elment a fodrászához, Borikához is, aki nemcsak a gazda haját gondozza, de a lelkét is ápolja.

 

Gergő gazda aggódik, hogy több lány is tökéletes lesz számára a Házasodna a gazdában

Gergő gazda számára furcsa, hogy egyszerre ennyi nő fogja keresni a kegyeit, de úgy érzi, megbirkózik majd a feladattal. Hónapok óta várta ezt a pillanatot, mert előfordulhat, hogy meglátja azt a nőt a jelöltek között, akivel leélheti majd az egész életét. De mi van akkor, ha több jelölt is alkalmas lehet arra, hogy az igazi legyen?

 

A vicceket mesélő Bogi biztos benne, hogy humorával leveszi majd Gergő gazdát a lábáról

A 22 éves Veres Bogi egy barkácsboltban dolgozik, és most Hejőpapiról érkezett Gergő gazda birtokára, hogy meghódítsa őt. Bogi sosem tud leállni a viccmeséléssel, ezért reméli, hogy a gazdát is meg tudja majd nevettetni.

 

Gulyás Virginia Vivien török apukájának és 3 millió forintnak köszönheti szexi külsejét

A 33 éves Gulyás Virginia Vivien Monorról érkezett, hogy meghódítsa Gergő gazdát. Elárulta, hogy egzotikus külsejét és temperamentumát török apukájának köszönheti, ezért ilyen szexi. „Tisztában vagyok az adottságaimmal, a korábbi adásokat nézegettem, és szerintem nem volt ilyen jócsaj mint én.” – árulta Gergő gazda jelöltje, aki sok pénzt és energiát fordít a testi adottságaira.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!